друг път свине в кочината
Ц, не, не друг път.
Едновременно! Има и такъв вариант. Що да делим нещата във времето и пространството?
И аз живея в кочината и аз се срещам с прасета и аз се калям и понякога се връзвам и да се боря с тях - но последното поради липса на онези нерви, които имах до преди няколко години.
И като сте изръсили толкова усилия да се надприказвате, що не приемате, че всички сме в кюпа и едновременно с това не всички сме еднакви, всички сме в кочината и едновременно някои се стремят да бъдат малко по хигиенични - колкото може. Поне да се забърсваме от пръските летящи във всички посоки от грухтящата смрад.
Що някои го приемат толкова лично и буквално - не знам!
Прекрасна страна имаме, оценявам го всеки път когато я напусна за малко или повече, особено пък, когато гледам какво е по разни други "обетовани" страни!
Вчера, в "центъра на центъра на света", в читаво време, на читаво иначе място, едни дрогирани свине си бяха събули и долните гащи и се опитваха да се придвижват по тротоара като пингвини. Боклуци!
За съжаление, тези и такива идват вече и у нас.Или по точно си ги създаваме /ни ги създават!/
А ни управляват от доста време - че то какво друго да стане!
И как да наричаме мястото, където стават такива неща? Ми кочина! Защо обобщавате и приемате лично? Вина някаква ли усещам? Едва ли, ние се пазим от такива гледки, нали? И си говорим гладко, образовано, възпитано, учтиво...докато наоколо вилнее свинщината?
Знаеш ли Лили, сигурно си гледала "Апокалипсиса" на ФФКопола, там имаше една сцена, когато главният герой бе завел аверите си на неккво милионерско парти и започна да се разхожда по едно време по масата и да стъпва в чиниите на наредените наоколо "нобили".
Спомняш ли си сцената? Не, не призовавам за това, но пък си спомням добре как дърти бабета от висшето оПщество се подмокряха от кеф /скритичко/, при изпълнението на миризливия представител та децата цветя!
Тази куртоазия, да не се наричат нещата с истинските им имена ме отчайва - началото на края.
Има десетки начини да се спазва някаква лична вербална хигиена, щом така иска човек, но да гледа с презрение други, които не се гнусят да ги артикулират буквално...е тва не го разбирам.
При все това, не бих упрекнал никого, че така е решил, що обратното да е допустимо?