Май не улучих момента, в който да се включа във форума. Нагазих баш у разправиите! Но да попитам все пак, тази тема е за това. Гледам културен форум, гостоприемен, хайде и аз в него. Високохудожествени фотографии се публикуват, пък аз обичам да снимам, макар и без претенции. Какво беше учудването ми, когато не кой да е, а г-н Администраторът ме представи така:
"... от вчера херът пак е на линия. и от него зависи колко време ще се задържи и с това име, което е избрал."
За да не оставя съмнение, в следващия си постинг вече ме посочи по име. Съжалявам, ако не съм разбрал, но никъде не прочетох, че за участие във форуми е необходим сертификат, че кандидат-членът НЕ е... (следва списък). А щом интифата иде от администрацията, значи така ще да е. Учудва ме само как от една-единствена фотография на есенен клен се разбра кой е фотографът? Да не би такива кленове да растат само в Пордим? Прочее, от същия постинг долавям, че ми е назначен и надзорник. За какъв срок? Надявам се цитираните модератори, администратори и "собственици" да имат отговор на този въпрос. Впрочем аз също имам свободата да реша колко време да се задържа. Еле па я!