0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Аделина Марини е другият недоебляк пръкнал се в газовата малолитражка "Сига"!Чудни хора сте, Вие я не само я четете, ами и КОМЕНТИРАТЕ?!Явно сте хора без работа и умирате от скука. Тая, оня пияница СУЛЮ, та това е тинята на българската журналистика! Ниво на медийната гейша Беновска, ако тя се изявяваше епистоларно, тайният й обожател Цеков щеше да я курдиса на първа страница. Впрочем, навремето той й посвети един опус „Полетът на БЕНОВСКА“. Ама тогава „Сига“ ставаше и за четене.Газовата малолитражка"Сига" отдавна е медиен парцал, на акумулаторно дишане, с външни финансови акумулатори. Който плаща - той поръчва и музиката!Наскоро погледнах и видях, че зам. главния редактор Цеков, същият провинц журналист като главният, е забранил коментарите под своите епистоларни бисери, сякаш пък някой ги и чете!А кво стана със Sybil, пардон Dybil? Още ли вилнее из форума. Там вече не виждам въобще позната имена на участници.А бе Булгаристан отвсякъде! Отдавна съм открил, че човек, ако иска да пребивава в Родината, най-добре е с чужда паспорт, та да може, като му писне да си ходи дома на регенерат.
бонго-бонго днес писа по иракските теми.Туткалчев също е активен.
Цитат на: buratinob в Януари 05, 2020, 23:10:11бонго-бонго днес писа по иракските теми.Туткалчев също е активен.бе вие изобщо излизате ли от тия форуми?
на вън е студено
Цитат на: buratinobна вън е студеное са вече жижи ше те разприятели заради правопис
Е, Бабата на Четиримата е грубо дори и по твойте, хм, стандарти
Цитат на: buratinob в Януари 05, 2020, 23:21:55на вън е студено е са вече жижи ше те разприятели заради правопис
Банши пък въобще не съм я споменавал.
Цитат на: Nor1 в Януари 06, 2020, 00:57:34Банши пък въобще не съм я споменавал.Смееш ли? Нали ще те помислим за невръстно циганче? ;DА не за (БнЧ). Това Бели норвежки...нежни...нордически човеци ли е?
Цитат на: Nor1Банши пък въобще не съм я споменавал.Смееш ли? Нали ще те помислим за невръстно циганче? ;DА не за (БнЧ). Това Бели норвежки...нежни...нордически човеци ли е?
Цитат на: BansheeЦитат на: Nor1Банши пък въобще не съм я споменавал.Смееш ли? Нали ще те помислим за невръстно циганче? А не за (БнЧ). Това Бели норвежки...нежни...нордически човеци ли е?С такива странни предположения е чудно как успяваш да отидеш да си купиш хляб, без да се изгубиш
Цитат на: Nor1Банши пък въобще не съм я споменавал.Смееш ли? Нали ще те помислим за невръстно циганче? А не за (БнЧ). Това Бели норвежки...нежни...нордически човеци ли е?