Гринго се занимава с моя реплика:
Важното е ти да ги знаеш и вечер преди лягане да си ги преглеждаш за по-здравословен сън.
Очаква модерацията да я изтрие, мен да ме накаже или нещо такова.
...
Не. В спомените ми малко преди това ddantgwyn направи забележка (неуместна, според мен) на Лили за подобна реплика и затова очаквах от него реципрочна реакция към теб - той е, все пак, админ и би трябвало да се държи напълно безпристрастно.
Но, както се оказа, тази забележка липсва, т.е. или съм си я измислил, или е била майсторски изтрита/редактирана.
Щом липсва, може да покажеш репликата на Лили, която уж съм бил репликирал? Можеш ли? Да не се окаже, че и тя е била изтрита?
Лили,
ddantgwyn е много умел форумен 'боец' с над 20 години стаж. Владее изкуството да спори без да дава аргументи и факти - виж, например, скорошния му диалог със сгугню в темата за ВСВ в стария форум. Забълбукването на противника чрез безкрайни въпроси е добре известна тактика.
Тази тактика се прилага и когато опонентът ти не ти вярва и оспорва всички аргументи и факти, които му посочиш. И задаването на подобни простички въпроси е единствения начин да се опиташ да го накараш да помисли, което пък в неговия случай се оказа кауза пердута.
А конкретно в случая със Сгугню още в началото на дискусията му посочих грешката, която е направил. И ако той беше направил този сравнителен анализ на тт данните по типове танкове на двете воюващи страни, дискусията щеше да протече по съвсем различен начин.
Между другото, заливането на опонента с аргументи и факти под формата на хипервръзки от паяжината никога не е печеливша стратегия при воденето на дискусии. Даже и целта да е победа в нея, а не стигане до истината.
Толкова от мен засега.