Ще ви кажа за само едно Е, Е-171 - титанов двуокис, положението е ужасяващо, блъскат го във всички бели храни - дъвки (орбит), бонбони (тик-так), повечето бели брашна, на все реномирани фирми, захар и всички захарни изделия, бял шоколад, сладоледи, белите и цветни глазури на торти в престижни сладкарници, всички сухи и сгъстени млека, пасти за зъби, сапуни и шампоани, почти всички лекарства, можете да прочетете в листовките... спомняте ли си истинския цвят на сиренето, сега е снежно бяло...
Уж бил безвреден, но не го препоръчват на хора с компрометиран имунитет, това го пише на сайта на Фрамар, а продават лекарства на болни...
Най-шокиращото е ,че според прословутите евро регламенти, всеки производител може да слага колкото си иска от тая бяла боя, да, това е бялото на всички бели бои.
Титановият двуокис е открит в панкреаса на болни от рак на панкреаса, преди това уврежда чревната лигавица, на плъхове предизвиква предракови образувания.
Франция забрани титанов двуокис Е-171 в храни и лекарства, но нашите бизнесмени го сипват във всички млека и сирена, яко, донесоха ми сирене от ферма, снежно бяло, изхвърлих го, всички млека по магазините са снежно бели, всички сметани, дори пакетираните дози за кафе, и който пие 3-в-1, го поглъща...
А ракът расте с бесни темпове, пък всичко в списъка с Е-та било безвредно! Дали?
Е-171 е официално класифициран канцероген! Ужасното е че не се извежда от организма, защото е неразтворим.
И знаете ли, няма никаква реална полза за производителите, освен че боядисва в снежно бял цвят, кой яде нещо, само защото е снежно бяло, а не защото е вкусно?!