щъкащите и баци ги беше озаптил с кпп-тата. абсолютно безсмислено, впрочем, но се видя, че може.
Чак сега го прочетох!
Друже, много отдалеч си гледал, а и вероятно си обърнал бинокъла на обратно.
Нииищо не озапти Баце ти с КПП-тата, само създаде това, което и сега - хаос, простотия и проблеми.
И проблема бе основно - че не може.
Щото трябва да затвори и всички странични пътища също така добре, както и основния.
Да не влизам в подробности - ако има два пътя, бългериъна знаел две и двеста, демек останалите 198 пътя остават проходими без КПП. Прощавай за интерпретацията, но взех повод само за това, да е ясно колко неадекватно ни работят тук простите хора от ГЕРП, ЖГЕРП, МГЕРП...абе кво да ти разправям - потърси матряли за Георг. Виж го, претегли му багажа, премери му шапката /ментално, по сантиметри е повече от ОК, но то и всяка кратуна е така/.
Не искам да се впускам в подробности - преди време Джи ме пробва с лекарите около мен, а те са 6 /шест/ броя от пряката рода, та макар и това племе да се държи професионално повече от другите такива, пред мен все се изпускат по малко, а аз само си сглобявам пъзела.
Трагедия!
Спирам до тук, че и Нойка има мяра на търпението, а аз српските не съм си позволявал да ги зафащам!