само че освен обратна връзка (reaction) съществува и права връзка (action). И аз (а и сержанта) по-скоро говоря за action, докато ти наблягаш повече на reaction. Две страни на една монета са, според мен (action <--> reaction).
...
Така де, но партиите не разбират какво интересува обществеността с помощта на обратната връзка (казано в такива термини), а по-скоро с помощта на правата връзка.
правата връзка е осъществена с партийните документи - устав, програма, такива неща. за да бъде добавено нещо към тях, трябва да има заявен интерес. примерно преди сто години малко народ се е интересувал от екология, а сега е модерна - както във версията на гретето, така и по-други. и се смята за модерно в правата връзка да се включи и това. не за друго, а за да не се налага хората да питат. щото те ще питат - това е проверено в миналото.
въпросът на трой не е проверен в миналото, не е масов, никой освен него не се е сетил да го зададе. важен ли е? от негова гледна точка може би. от гледна точка на останалите - по-скоро не. защото никой не го е задал. а по важни въпроси хората питат.
И остави баншито, тя няма нужда от наглеждане
въобще не съм сигурен, виж го горкото как и днес една мисла не може да формулира, все се уточнява и уточнява. общинарите в софия правят ремонт на ремонта, а тя уточнявка на уточнявката
и освен всичко друго се мъчи да се драчи с моята персона.