Дали имаме основания за конспиративни теории?
Ами за мен има.
Да погледнем трезво какво се случва.
Китай - строг локдаун и преодоляха разпространението.
Испания, Италия, Франция, Германия, Гърция... локдаун до дупка и няма спиране.
Една година страх, затваряне десоциализация, деикономизация, депопулация.
Преди няколко години червенознамената фамилия си изтегли операциите в Азия от Европа и САЩ и там се справят с всички злини на света че и икономиките им дърпат напред, това Китай, Виетнам, Корея - вървят напред, само едни Японци са потънали във фекалии там от 1945 реално властват американците, със статут на щат са.
Вируса се оказа доста политкоректен, громи белия супермасизъм - основно в Европа и САЩ, но разбива и държавите в Южна Африка и Южна Америка подвластни на потомци на белите.
Това са и държавите където основно се ваксинира с генно модифицирани ваксини.
Миналата седмица имаше прогноза че Пфицерите очаквали 15 милиарда печалба от ваксините за 2021 година, те са най скъпите "икономическия резултат" от боцкането едва ще стигне 30-40 милиарда за всички производители.
"Огромни" пари?
Огромни за мен за вас, за тях са джобни, един пост в туитъра създава или изтрива десетки милиарди в рамките на няколко часа.
Обаче "ваксинирането" продължава с ударни темпове, нека някой да ми каже кога се е ваксинирало по време на епидемия без да са сигурни че пациента е здрав.
Ваксинират се здрави хора, някой да е чул преди ваксина да са правят тестове, ами ако човека е болен в момента?
Пропускат ги, значи или тестовете не са меродавни или няма значение целта е друга, различна от превенция на вируса.