Поддадем ли се на натиска, ще ни побъркат. Никакво задължително ваксиниране! Ще изнудват и побъркат младите. Те вече сигурно замислят и друга уйдурма. Ми щом световните организации не стават за нищо, да ги разтурят.
нека да ти кажа какво се случи около мен последната година
не чуто, прочетено, или обсъдено във фейса, а в моя най-близък кръг
1. приятелката ми, лекар епидемиолог, в една квартира живеехме като студенти, деляхме си стотинките - почина от Ковид след двуседмично лечение в софийска болница
2. наша близка, зарази се на контролен преглед за онкологично заболяване и почина от Ковид, лекувана в Пирогов
3. братовчед ми , преболедува Ковид , беше лекуван в Университетска болница Солун, в отделение където работи дъщеря му, няколко месеца по-късно диагностициран с деменция, вече инвалид на 56 години
4. друг братовчед, 65 години - преболедува доста леко Ковид, на контролните прегледи след три месеца диагностициран с бъбречна недостатъчност, за сега в лека форма
5. бащата на зет ми, 59 години - зарази се с Ковид, усложни се, той не искаше да се лекува в болница, накрая все пак постъпи с тежка пневмония, но се справи
месец след това се наложи да му сложат два стенда на сърцето
това е засега, на тези хора какво би препоръчал ти?