Айсе, бързо оздравяване, и мен ме болят мускулите и съм уморена от дни наред. Така ме болят, като че съм спортувала и съм ги натоварвала много, а не съм. Температура 37,2 от много отдавна я считат за нормална.
Аз се мажа с дяволски нокът, Кройтерхоф, дяволски нокът и евкалипт, препоръчвам силно. Освен витамин С пий мултивитамини, В комплекс, магнезий и комплекс за стави от глюкозамин, хондротоин и кво беше там, всичкото на Допелхерц През ден мултивитамините и на другия ден В комплекс.
Волтаренът какво е? Тук ми изписаха Ибупруфен, срещу болка плюс възпаление преди две години и ми нададоха сума ти кутии, аз ги зарязах и пих само няколко дена, сега имам от тях, ама взех първия ден на два пъти по половин хапче, а после ги цепех на четвъртинки та по 100 мг. Вече ги зарязах. Що да се тровя, като мога да се мажа.
Искай направление за писиар и си направи, не боли. Пък и да си позитивен, чудо голямо, пак ще оздравееш. Заради антибиотиците си купи и пробиотик задължително. Аз помня, че като дете много боледувах и винаги с антибиотиците ми даваха и едни малки червенички и още някакви - витамини В. Винаги вървяха ръка за ръка.