Silicon valley inventor/entrepreneur Steve Kirsch claims “inside sources” told him the true death count is 25,800 and that the CDC has been “reclassifying” most vaccine-related deaths.
--------------------------------------------
Лично аз с очите си съм видяла европейския сайт и не само видяла, ми свалила няколко файла от февруари месец, които предлагах на неверниците тук. Смъртните случаи бяха една завидна бройка и после изведнъж се смъкнаха на една осма сигурно от предишните. А тежките случаи стояха с месеци на едно и също положение, при положение, че общо докладваните случаи растяха стремително.
Учените глави ще кажат, че това е преразглеждане напълно в реда на нещата, щото не може всяка докладвана смълт или усложнение да са от ваксините - ама може и задължително са от ковида. Ама, все пак, докладваните случаи са 2/3 докладвани от медицински лица, не от сулю и пулю. Начи медицинското лице на място докладвало смърт от ваксина, некой евпопейски чиновник изртри докладваното като неверно.
Вчера сутринта почина познат на 60 без 2 месеца, имал наследствено обременяване, щото баща му починал на 48 години от удар, той имал изтръпване на ръце и крака и болка в гърдите, ходил на изследвания, нищо му нямало. И вчера сутринта си заминал няколко дена след изследванията, като не е имал никакви сърдечни проблеми през целия си живот.
Питах бил ли е ваксиниран, да, бил е само с първата доза, не знам засега ваксината, нито кога си я е сложил, а и не е удобно в такъв момент да питам.