Аз ГО прекарах, за сега мърдам. Но може и да умра - утре, в други ден след 10 год. Няма вечни, дорагаре! Не схванахте ли, че ни пуснаха по пързалката? Помните ли в голямата тарапана на "умиращи" снимката с циганите в Ковид отделението нейде из мамковината? Играеха кючек.
Да, малко по-сериозно е от изчезналите грипове и ми мина по-леко от последният тежък грип преди 8,9 години, защото си бих ваксина - за същият де. След тогава се замислих,
как така излиза ваксина дори малко по-рано от "пристигащият щам" XZY на грипа за сезона? Да, да - знам, модерни технологии, способни разни специалисти... - Но, ама май работят на два фронта! Със сигурност.
- И няма да се ваксинирам, по никакъв начин! Не защото съм против медицината. Имам една смешка:
- Като зная какви са инженерите в мнозинството си, ме е страх да ходя на лекар! (даже едни приятели с много способен син, млад лекар се обидиха веднъж...). Не мога да, и не вярвам на комерсиалните, многократно изобличавани западни фарма-компании. Една част са и собственост на изявени военнопрестъпници от войната в Ирак осъдени в Малайзия от интернац. съд. Убеден съм, че тази "пандемия" е
активно мероприятие, че нарочно се видиотиха голяма част от хората, че се лъжеше (поне тъдява е сигурно заради парите на клиничните пътеки) на поразия и че отзад мотивите са повече от зловещи!!! Защо не тестват МЪРТВИТЕ с бърз ТЕСТ? 15 мин. и ОК?! Въобразявах си, че руските ваксини са ОК. Може би техните ваксини са по прецизни и по тествани, по ефикасни (имаха две срещу еболата даже). Но сега с натиска на либерастите Там, за масово ваксиниране и странното хвръкване на числата за миг, с реакцията на хората срещу крутото задължително ваксиниране, ме разколебава и ме кара да мисля
как там се цели спешен МАЙДАН, а не че има нужда!!!
Ето ви Андрей Фурсов от преди 4 дни по въпроса:
https://www.youtube.com/watch?v=S1LwW-9N2sA и най-новото от вчера:
https://www.youtube.com/watch?v=eeGsELDoqkU !
И да не забравя:
- След като уплашените и ваксърите се ваксинирахте - нали сте "сигурни" във вашата защитеност?! Какво Ви пука, че такива като мен и други втори, трети сулями-пулями не искат да стават опитни зайчета на прононсирани престъпници, слуги на "рептилите" (по внушенията на човека с Огледалото) и са готови да рискуват? Парите дето и вие сте плащали за "здравеопазването" ли - да не се хабели с нас ли? Ами и аз съм си ги плащал и понеже рядко ходя на лекар, ако въобще и всичко си плащам сам - не ми пука.
Пък и ще измрем по-бързо от вас. Вие ще живеете "вечно", аз и останалите - не.