Да приключа с ваксърите и антиваксъритеВ тази тема антиваксъри не видях. Видях хора които се съмняват в налаганите политики за ваксиниране.
За сметка на това ваксъри - достатъчно.
Едва ли щях да взема участие ако някои ваксъри не прекаляваха със шарлатанството, било защото са неуки индианци и калитковци, било по други причини и вероятно
без да си дават сметка, че могат да подведат някого при това с фатални последици ...
Не разбирам нищо от медицина, още по-малко от ваксини.Затова се доверявам на хора, които по-професия би трябвало да разбират, не са финансово заинтересовани, не съм ги хващал да лъжат и не им куца логиката...
За в Гърция се доверявам на мнението на лекаря и професор по клинична фармакология Кувелас, 60 годишен,
ваксиниран, допреди няколко години - представител на Гърция в европейската комисия разрешаваща лекарствата (не знам как точно и е наименованието) и някои други, също лекари, също с много титли и заемали сериозни позиции
https://youtu.be/rJC8RhKe4UgПрофесор Кувелас казва (свободен кратък преразказ)
- ваксинирането трябва да е строго индивидуално според всеки отделен случай
- ако сте дебели като мен и на моите години, ваксинирането носи по-малък риск от неваксинирането. Но... когато се ваксинирах, от първите защото съм медицинско лице, все още не бях наясно с евентуалните поражения на миокарда и това предстои да го видим ... може да се окаже, че съм си съкратил живота с 5-6 години, но това все пак е по-добро от това да си замина сега.
- ако сте сравнително млади, здрави и не сте дебели, ваксинирането като цяло е с по висок риск от самия ковид, когото вече може да сте срещали и дори никога да не срешнете.
- всеки трябва да реши сам.Не се доверявам на гръцкия "ЩАБ"https://www.youtube.com/watch?v=cPV3seh132UНама да намерите горното видео.
Изтриха го.
Първо го видях по телевизията и побързах да сваля съответния файл.
В него, един господин, шеф на гръцкия "ЩАБ" обяснява, че маските не вършели никаква работа и си признава как
завишавали бройките на умрелите от ковид (обратното на предположенията на калинчовците. Беше също в началото на кризата, после маските станаха задължителни на открито.) ...
(По препоръка на същия господин преди 10на години Гърция закупува а после изхвърля 10тина милиона ваксини срещу опасния грип ...)
Същият господин е участвал в изследвания на короновирусите (заедно с американци мисля)
Научния екип на същия господин и други от "ЩАБА" са били
спонсорирани за много години от ... производителите на ваксини...Официално! (данните могат да се намерят на съответната правителствена страница)
*
На професор Кувелас му бе изпратено предупредително писмо, че ще си загуби катедрата, ако не си промени научните възгледи, и му уредиха среща с прокурор.Много гръцки лекари на много важни позиции си подадоха оставките в несъгласие с провежданите противоепидимични и ваксинационни политики.