Че кой (доказано) е умрял от ваксината? Смях. Щото от короната само от вчера до днес над 70 човека.
Дали короната е взела, само вчера, 70 човека не знам. Бяха ли направени 70 аутопсии?
Предпочитам да се доверя на ето тези двама доктори затова пускам линка още веднъж.
https://youtu.be/QmnapGB4CBYНе казвам, че хората не трябва да се ваксинират, а само, че това е лично решение, което всеки трябва да вземе сам след като е информиран напълно и много ясно за всички възможни последствия.
Където съм, знам за три, признати смъртни случая на сравнително млади хора и още няколко дела които текат.
За страничните нежелани реакции много повече.
За дългосрочните странични реакции никой нищо не знае, още по малко галфоните ваксъри в този форум.
Това просто няма как да стане, ако не мине съответното време, та дори да се ваксинира целокупното население на земята отведнъж!Другото което знам е, че покрай ковида се промениха дефинициите за епидемия, пандемия, имунитет и т.н. а като капак на всичко някои, във връзка с ковид ваксините, бяха защитени от съдебно преследване. (
Защо им бе нужна тази защита ако всички е ясно и наред? Не беше ли осъдена точно една от големите компании произвеждаща ваксините за нежелани практики само преди няколко години?
Мирише, та не се трае!)
Нито на тези със съдебния имунитет, нито на недоучилите папагали с медицински дипломи, нито на ваксърчетата ще се размине за
масовите опити с хора!
Съдебни процеси, рано или късно ще има!
Ще повторя.
Всички, които с цел извличане на облага са заблуждавали хората и са участвали със "ЗА" при вземането на решения за въвеждането на дискриминационни практики по отношение на неваксинираните, със "ЗА" при вземането на решенията за ограничаване на свободите, всички които са прикрили нежелани странични реакции или друга важна информация, трябва да бъдат съдени и ще бъдат съдени.