Ако някой иска да се запознае по-детайлно с вируса, тук има популярна статия по въпроса:
Лошa новинa, обвитa в белтъци: поглед в генома на SARS-CoV-2 коронавирус
https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Losha-novina-obvita-v-beltatci-pogled-v-genoma-na-SARS-CoV-2-koronav_147745.html
Хвърлих един поглед.
Не разбирам нищо от тези неща.
Но пък разбирам, когато ме лъжат, когато липсва логика.
Слушам сериозни лекари, които от самото начало казваха:
- не се прави масова ваксинация по време на епидемия
- с
екперименталните ваксини могат да бъдат ваксинирани рисковите групи с надеждата, че ползите ще са повече от вредите
- не ваксинираме деца и бременни с експериментални ваксини
- с всеки нов медицински препарат се движим бавно, защото страничните реакции могат да се появят чак след 20 години и дори в следващото поколение...
- локдауните не са решение
- чист въздух ...
Медицината, е емпирична наука, някои я наричат изкуство и сигурно не е случайно. В много почива на опита, донякъде на мимикрията...
Примерно, ние познаваме антисептичните свойства на лайката. Познаваме ги от години - може би хилядолетия.
Но чак сега, последното столетие, започнахаме да научаваме и изучаваме нейните съставни вещества, нейните а,б,в...
Хилядолетие сме ползвали лайката без дори да подозираме за съществуването на такива подробности като "атом", "молекула", "аминокиселина", "белтък" ...
Погледнах буквените означения на различните гени от линка. Невъзможно е да бъдат запомнени от човек. (Ако има такива хора те ще са познатото изключение)
Напомнят машинен кодИ си мисля. Дали пък напредъкът в информатиката не доведе до там, някои негодници да си въобразят, че вече знаят толкова много, че могат да се бъркат в "програмирането" на живота.
Евгенетиката не е слизала от сцената, само не е била налагана масово и брутално.
Пак да повторя.
Скептик съм. Не разбирам нищо от тези неща (както не разбират от тях индианци, фатмаци и прочие
задници - еднокнижници).