Много се спекулира с понятия, които така и не се разбират, още по-малко изпитани на собствен гръб!
Май прекалявате да се карате приятели - Онзи и Буч, докато истинските ни врагове са съвсем други!
Не стигайте до нивото на идиотските тролове от едно друго място - там един "младолик мъдрец" и друг един кретен с науко- и документално-подобни, извадени от контекст, чаршафи... Точ в точ с тенденцията идваща от към робовладелците фашисти, да, да - даже и "левите" Антифи и пр. - и те с вътре с действителните си прояви. Цял един кръгов спектър психопати - Максимус го е написал добре в майката тема. Самата дума с "***исти" я мразя. И като смисъл и като съдържание и защото я разтягат като гумен балон за да се тъпче този с какви ли не вонтливи фекалии изпуснати нарочно от празни хора с празни глави.
Лошото е, че докато се дърлим, истинските ... НЯКАКВИ СИ ... да кажем - извратеняци, сатанисти, самообявили се и самопомислилите се за "божества", тласкат всички ни с козните си към "светлото бъдеще". Съвсем осезаемо.
За Фонът: - 'ми той е прекалил, няма и не е проявил нужната самоконтрола. Още по-малко е преценил, че не се палят клечки кибрит в Палатка от оризова хартия... Затуй Ной е права. Пък мен лично силно ме подразни с русофобията си... Но за мисли и дори измърморени по Бог знае какви подбуди, глупости - и най-вече фарфаронството му, е трудно да се съди за действителността. Тук, навсякъде и Другадето е все едно някакъв театър на сенките.
- Никой не е този/тази за който/която се представя! Това в общи черти.
Пожелавам НИ да си избистрим, всеки за себе си, кои са те враговете, какво отъждествяват, какво ни гласят, как се прикриват и за какво би следвало даже да умрем, но да не го допуснем... Пак и ПАК!
И да не се самоизяждаме, толкоз ли е трудно? - Онзи ден погребахме дъщерята на стари приятели - рак. Друга една позната - оперирана преди няколко седмици, но и с разсейки + хемотерапия сега...
Има по-страшни неща от краставата жаба у всеки един/една от нас - егото!