Ще се повтарям ако ви напиша, че има хиляди Америки и аз съм в една от тях. Не мога да правя обобщения. Дали има фалшификации и къде. Тук в нашето градче ми направи неприятно впечатление, че никой не ми поиска ID, като влязох да гласувам. Показох си само хвърчащият лист от "town clerk", че съм се регистрирал преди 2седмици. От комисията ме отметнаха в списъка и ме насочиха към урните, като ми дадоха бюлетината (както пише колегата от Чикаго, дълга два лакътя,). Всички с маски. Можех да съм всеки. Теоретично може да се правят фалшификации. Но тук това е "felony". Дали би рискувал пандела за някакви доларци? Не ми се вярва да има условна за това. Това си е федерално престъпление.
В Масачузетс можеше да се регистрираш до 24 октомври. В Калифорния трябваше да се регистрираш месец преди изборите. Може и по пощата, разбира се да се регистрираш, но даваш адрес и "driver licence".
При това положение не може да има дописване на списъци и всяка шашма може да се хване
Другата ми теза беше, че безработните може да гласуват или не, но бездомните едва ли. Има разлика, нали? Едва ли бездомниците прецакват Тръмп. По-скоро мал шанс с Ковид19.
Тръмп не направи война наистина, но си направи военно престъпление. Утрепа чужд офишъл. Ирански генерал, на официално посещение в чужда страна. Не разбрах някой да го е съдил. Да се приказва, че иранците са терористи, не е сериозно. Имате ли доверие в човек, 6 пъти фалирал? Аз не! Да си ходи!
Както пише на "bumper stickers": "Don't follow me! I am lost." :beer-405: