Директно те питам - имаш ли пръст в оная работа с изтриването на акаунта ми в sega.bg? Питам теб, щото такова чудо не съм виждал досега, а са ме блокирали хиляда пъти. Изтрити са: акаунтът, всичките ми коментари и ВСИЧКИ ОТГОВОРИ към мен.
Пак да кажа - Не те обвинявам, а те питам.
Можеш да ми вярваш, можеш и да не ми вярваш - твой бизнес.
В интерес на истината никога не си бил в полезрението ми, нито в стария, нито в новия форум на СЕГА,...нито Асолката, нито Простите Решения, но имаше други трима, които действително играеха по нервите на присъстващите и ... го оДнесаха, а го однесоха, щото се мислеха за недосегаеми.
(
НЯМА недосегаеми ф нета !!!)
Действително НЕ зная кой, кога и защо е изтрил мненията ти. Запомни, че ВСЕКИ от тамошната редакция има ъксес (достъп), сиреч може да действа и като модератор.
Админът е нещо по-друго. Предполагам си забелязал, че ВСИЧКИ (абсолютно всички) вестникарски публикации - на електронното издание - минават през Неговия акаунт !!!
Трябва ли да ти обяснявам ЗАЩО !
Убеден съм, че няма да ми повярваш или ще приемеш скептично горните изречения, но това е истината за мен.
ИЗТРИТИ са од лице од РЕДАКЦИЯТА.
Часът е седем след обед, днес подпалих доста печки и съм изморен. Ще продължим утре сабахлян, по някое време.
Приятна вечер на цялата компания. Със здраве !