Уважаема Асол, можеш ли да ми обясниш защо повечето правителства доминирани от БСП нямат, хм, как да се изразя по-деликатно - особено добър край, поне до сега. Колко от тях изгони народът излязъл на улицата?
Защо ГЕРБ при всичките кусури на това управление изкара пълен мандат?
Защо БСП напусна за три месеца НС и какво спечели с това нищоправене?
Нинова & Co търчаха надлъж и на шир из държавата да обясняват как щели да се борят срещу статуквото. Обаче протестиращите така и не припознаха БСП като алтернатива на управляващите, защо?
Защо членската ви маса се топи като ланския сняг?
Според всички официални статистики за социалния статус на избирателите, за БСП гласуват по-възрастни, с по-ниско образование жители на по-малки населени места. Защо по-младите и по-образованите градски жители не виждат алтернатива за възраждане на страната в тази партия?
Личен въпрос. Защо си позволяваш да наричаш хората, които имат различни от твоите политически възгледи: ''беснодесни'', ''човечета'', ''льолото''.
Ще карам по ред и няма да се вълнувам дали ще се обидиш
За последните 30 години имаме само едно правителство, нека да го наречем на БСП добутало до пълен мандат -правителството на Станишев /беше коалиция с формула 3-5-8, или както аз като картоиграч обичам да се майтапя - блато! Без значение майтапите ми,това беше последното работещо правителство в Кочината/
За правителстото на Виденов и мръснишката роля на разни кръгове тогава/сега са същите/ в БСП не ми се отваря дума, както и за посрания ви тогава командир, натресен да управлява.
През целото останало време върху държавата се упражнявахте все врази на комунетата - глей до кво я докарахте!
БСП беше единствена парламентарна опозиция и напускането на НС беше абцелютно легитимен инструмент. Относно летните протести вежливо ще те помоля да не папагалиш, кво са ти разказали от телевизора, щото цялата софийска организация на БСП беше нон стоп по паветата заедно с дечурлигата. Включително и заключиха и пребиха наши деца!!! Това се постарай да го запомниш, преди следващия път, обладана от амнезия да ме питаш къде бяхме ние през лятото и кой ни бил припознал!
Членстата нимаса не се топи, а се увеличава - можеш да го наречеш ефекта "Гергов". Аз съм доволна, с шутовете зад задника му и на дружките му, въздухът стана по-ведър. Естествено, парите от варненската дупка са достатъчно да плащат за коментари, подобни твоите
Позволявам си да наричам някого "льольо", защото е точно това. Аз му предлагам съдействие и възможност да работим за честни избори, а то ми вика потелефона, че с комуняги не говорело. Ти как ще наречеш подобно шимпанзе, м?
И още нещо, кое те кара да мислиш, че ти и тебеподобните ти принадлежите към някаква мноо особена и добре образована градска част, пък ние сме простаци? Ти, имаш ли изобщо поне някаква бегла представа какъв е образователният статус на членската маса на БСП? М? Статус, получен от реални вузове, а не от небеута и библиотекарски за пари?
п. Готова ли си да заложиш своя бекграунд срещу моя? За да ми докажеш как ме превъзхождаш...