Имам и други въпроси.
БСП лява партия ли е?
Да! Десетки пъти съм писал, че една партия не се определя каква е от временното и ръководство, а от членската маса.
Ако е лява защо наложи 10% данък ОД?
Не, не е
налагала, но го прие. Времето бе такова, че инвестициите ги имаше и да се привличат още повече, а това налагаше да се намалят данъците и това определено подейства! Без значение времето ли, Станишев ли е управлявал, но подейства. СЕГА и не само от сега, този нъмбър изчерпи своя ресурс и вече не действа. Сега, БСП предлага скала от едно ниво нататък.
Дали е партия на "труда" или е на "капитала" или ще защитава интереса на "всички".
Живеем в капиталистическа държава, много други живеят в също капиталистически държави, част от тях управлявани от социалисти и не съм чувал някой да им задава подобни въпроси.Бъч, нали си спомняш че пишеш за БСП, не за БКП, или...
Как става последното? Защо данък доход в БГ не е прогресивен?
Ами все още не е променен - по горе писах защо.
Дали БСП е патриотична организация?
Да, тук се чудя, ако представя аргументите на "патриотите" и ги оплюеш основателно, дали от това аргументите ще станат по нефелни?Май зависи не само какво се приказва, а кой го казва.
Ако е патриотична какво е нейното отношение към чужди гарнизони в БГ? Нали с нейните гласове в парламента това стана или съм с грешка?
Да И с нейните. Да те върна ли към аргументите за социалисти, каквито бяха и френските и т.н.?
Тук ще те запитам, не, ще ИЗРЕВА! А с кой блок да се вържем бе да муй** май**та, за да имаме някаква сигурност, след като шибаният белязан и сетне пияндурника ебаха мамата /тук няма да слагам други знаци/ на другия блок, в който членувахме? Нямаме, никаква възможност нямаме да бъдем неутрални, нали знаеш - един българин -хайдутин, двама българи - чета, трима - чета с предател - а ся смятай сам колко предатели живеят в мамковината.
Какво е отношението на БСП към "гьола" в Белене? Ако е конструктивно, защо вашият (на БСП) министър искаше да докара Westinghouse в БГ? Колко атомни централи са построили последните?
Винаги е било положително.Защото има секкви модели правещи се на интересни, даже и министри. Искал, ама не е докарал. Нито една.
Бъч, неприятното не е като се задават такива въпроси от 80%, неприятното е, когато се задават от останалите 20%.
А неприятното е, че карат други да им сдъвчат инфото и да им го поднесат с труд, надвишаващ десетки пъти твоя, да напишеш поста си.