Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Ноември 25, 2025, 14:19:03

Автор Тема: Собственикът на Telenor и bTV загина в авиокатастрофа …  (Прочетена 4709 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7658
    • Профил
Quote (selected)
Собственикът на Telenor и bTV загина в авиокатастрофа
Чешкият милиардер Петр Келнер се разби с хеликоптер в Аляска

Чешкият милиадер Петр Келнер загина в катастрофа с хеликоптер, която отне живота на още четирима души. Инцидентът се е е случил в неделя по време на пътуване в Аляска. Има един оцелял, който е в тежко, но стабилно състояние, съобщава "New York Times".

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/sobstvenikut-na-telenor-i-btv-zagina-aviokatastrofa

Хм, ако се вярва на злите езици (и на Алиса), твърдящи, че ЦРУ купува водещи медии в България, тази смърт е повече от странна :m1708:
the lamers club honourable member …

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12111
    • Профил
След кораба, нарисувал х.й и после препречил Суецкия канал, вярвам вече във всякакви съвпадения и случайности.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Kole

• Just Member
  • Коментари: 4431
    • Профил
То кой вярва още в случайности?

Неактивен Shabaan_bin_Robert

• Just Member
  • Коментари: 1595
    • Профил
Хм, ако се вярва на злите езици (и на Алиса), твърдящи, че ЦРУ купува водещи медии в България, тази смърт е повече от странна

PPF Group не е само бТВ и Теленор, но пък може и да са няколко заека с един куршум.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9792
  • Fuck the EU
    • Профил
Да-а, живеем в интересни и ускорени времена! Или просто войните вече са невидими, изглеждат като случайни катастрофи или "пандемии", причиненеи от прилепи.
Дураков на свете мало, но расставлены они столь грамотно, что встречаются на каждом шагу!

AnonimusBG

• Гост
Собственник банка Home Credit и экс-владелец «Эльдорадо» Петр Келлнер погиб при крушении вертолета на Аляске
https://www.bfm.ru/news/468445

Неактивен wreckage

• Just Member
  • Коментари: 5128
  • Just looking at some stuff that i clicked on.
    • Профил
убиха го, както убиха Коби Брайънт, когато същият си водеше детето на училище с хеликоптера. Ако беше претставител на трудещите се, най-ноо да го изедат вълци, както се случи с Лиам Нийсън ф "Сивия". Или вампири, ако е извън горския пояс какъфто случай имаше показан ф 30 Days of Night.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8558
    • Профил
След кораба, нарисувал х.й и после препречил Суецкия канал, вярвам вече във всякакви съвпадения и случайности.
И мен ми хрумна дали контейнеровоза е бил със smart управление.
Щото фърчиконтера почти сигурно.
« Последна редакция: Март 29, 2021, 19:38:59 от 66 »

Неактивен Ной

• Just Member
  • Коментари: 4942
    • Профил
И мен ми хрумна дали контейнеровоза е бил със smart управление.
Щото фърчиконтера почти сигурно.
Тва джипиесът вече не е онова, което беше... Наскоро в Отава ни пращаше в обратното движение през две непрекъснати ленти и прочие удоволствия, така че бавно на завоите...

Неактивен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8542
    • Профил
Цитат на: Ной
Тва джипиесът вече не е онова, което беше... Наскоро в Отава ни пращаше в обратното движение през две непрекъснати ленти и прочие удоволствия, така че бавно на завоите...

Капитанът на Евър Гивън да не се окаже фен на "Тесла"  :nuts:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Ной

• Just Member
  • Коментари: 4942
    • Профил
Цитат на: Ной

Капитанът на Евър Гивън да не се окаже фен на "Тесла"  :nuts:
Може да има акции в Глонас, знам ли.

Неактивен Дозирис 2.0

• Just Member
  • Коментари: 3482
    • Профил
Да благодарим на Господ за корпорациите! Ако тва беше малка семейна фирма, ся милиони SIM карти щяха да да на боклука. :)))

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9792
  • Fuck the EU
    • Профил
Оп-па, в последния момент бил сменен пилотът на хеликоптера, в който Петр Келнер загина с още 4-има пътници в Аляска.

Работата намирисва!
Дураков на свете мало, но расставлены они столь грамотно, что встречаются на каждом шагу!

Неактивен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8542
    • Профил
Всяко "случайно" произшествие с милиардер, политик, или друг много известен човек с влияние
вони на ЦРУ.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.