Здравченце, принципно не трия кофата, защото инак се появяват страдалци и мъченици, що пеят витиевати песни как са били посечени от тортената лопатка модераторска неправилно, нечестно и непочтено. Затова оставям на всички, които имат желание да се уверят какво е станало, тази възможност да бръкнат в септичната яма. Повечето народ не я посещава често, но нека си седи, заради асенизацията.
Джиджи ми е симпатична, затова и аз не искам да си ходи. Но от друга страна и останалите членове на кръчмата са ми симпатични, а те не трябва да страдат заради "вижте ме тука" в цветно-подскачащ вариант на постелно бельо. Както в повечето случаи, общото надделява над частното.
Ресурсите на модерирането са ограничени, поради факта, че всеки от нас си има и основна работа за хляб и масло, семейства, хобита и други подобни. "Мъж искам, сега го искам" не се получава именно поради тези причини. Общуването във форум като този е до голяма част компромис между желаемото и действителното. Мисля, че всички сме наясно с това.
Мога да прекръстя темата на "Джидената хавлиена кърпа" и всеки да може да си излива жалбите по погиналата младост, неправилното модериране, недостатъчната емоционална емотиконност и други нещастия от вселенски мащаб. Засега събирам мнения. Пишете!