Кой ще влезе в новото правителство и най-вече става ли за работата, която ще трябва да върши явно интересува не само мен. Не чета ''Дневник'', въпросния списък беше публикуван и в ''Сега''. На Минеков не му прави чест да заявява, че списъкът е фейк, пуснат от някой драпащ със зъби и нокти да се добере до министерско кресло, а да не каже името му. Нищо ново, типично за нашенските политици поведение. Две имена будят недоумение у мен за сега - Асена Сербезова и Корнелия Нинова. Проф. Сербезова доби популярност с това, че бе разследвана и оправдана за всяване на паника, защото каза истината, че има недостиг на определени лекарства, нарочени за лекуващи ковид и поради това масово изкупувани от хората. Нинова първо и преди всичко трябва да се съсредоточи в своето бъдеще в БСП, ссмм. Тук бих искала да прочета мнение на Асол. Коя партия от коалиционните партньори колко министерски поста ще вземе не ми е важно. Важно е какво и как ще свършат. Николай Събев е добър избор за министър на транспорта. Като гледам развитието на ЕКОНТ през годините.