е, не. ной, бонго, това са глупости. тотални глупости при това.
значи айде още веднъж ретроспекция на случките, преди да метна пак бачкането:
1. миналия петък, нинова предлага мораториум, който трябва да бъде приет спешно, за да прекрати герберското окопаване. те герберите къде са блели досега, не знам, ама очевидно има какво да довършват. гербавите ортаци от депесето се опълчват, новите бонгови тикви - и те.
1.1. причина за дебейският отказ - не бил прецизен текста.
1.2. мораториумът е приет в сряда.
1.3. за мен дебейците, маите и славчувците са отговорни за простотиите, натворени от гербавите след петък. простотии, които можеше да бъдат избегнати, ако въпросните тъпаци бяха помислили, преди по навик да гласуват против бсп.
1.4. отново натъртвам - това беше спешно.
2. ицу предлага главпрокът да се отчита.
2.1. предлага го така, че не може да мине още на комисия - за мен това е достатъчно, за да твърдя, че е предложил идиотщина.
2.2. иде гласуване. текстът му е редактиран и приет.
2.3. на фона на което бонго вие као вук на месечина и реве как бесепе били против?!
алоооооооу, това не беше нито спешно, нито срочно. аз на мястото на групата на бсп щях хубаво да ти припомня кретенизма от петък и да те пратя да си оправиш текста и да го внесеш пак. внесъл простотия, редактирали му я, той пак недоволничи. в края на краищата няма значение точно кога ще приемеш главпрокът да се отчита на тримесечие. дали е днес или след седмица - все ще го приемеш. това и за 67 - ако падне в кс заради двамата топсъдии, нищо не пречи седмица след това да въде прието пак, само за главпрока. обаче неподкрепянето на мораториума имаше последици, които е доста по-трудно да се оправят.
та така.