Ми написал си -- че тези 5 човека ядат бройката на другите. Без да знаеш нищо за тях, освен че имали право да ползват привилегия.
Освен това, констатацията ти е ирелевантна -- вече обясниха (не аз, а други) как се е процедирало. Но ти продължаваш да дълбаеш. Ти, а не аз. Аз само ти наливам бензин в огъня и се топля на него.
Ми не, аз цял омлет си напраих на телефона до момента.
При телесна температура 36.2
Ми ти започна с травмите
Предполагам също си бил в ясно съзнание когато го написа, нали? Да е ясно кой започна първи.
"Травмите", за които писах аз са общо название на погрешни възприятия, водещи, очевидно, до недоразумения и стрес - "син наметалурк" не се отнася до теб, а до мен самия, леенето с прашка не е дрес код, а е приятен спомен от стари времена и, в контекста на разговора за леене, а и не виждам как някой може да се засегне от това.
От друга страна, ти пишеш съвсем конкретно:
"Ми сподели. Кой още те е насилвал като малък и е нанесъл непоправими вреди на крехката ти детска психика?"
Тва исках да разбера дали си написал в ясно съзнание. Без значение на какво точно си мислел, че отговаряш, щото в моя въпрос към теб за травмите няма и намек за травми от детството, още по-малко спекулирам ("още") да си бил жертва на насилие под каквато и да е форма.