Не се ли сещаш че ако беше само законна дейност нямаше да има такъв наплив и съответно такива печалби?
Ще трябва да научиш разликата между резон и резонация, че последното отекна по целия свят.
Буратино, ние с 67-и оставихме напълно законно и морално към 25 хиляди долара в Белорус. Има такъв наплив, че не можеш да се вредиш! И това е една от клиниките, а те са доста. Без да броим дребните вложения в други клиники, които бяха просто за удобство и скорост. При това без да пререждаш туземните болни, просто те плащат с картата си за държавна застраховка, а ние с кредитната си карта. При това ние сме тривиален случай, импланти зъбни, никакви сложности, малко метал и керамика. Но има народ за инвитро, има народ за всякакви операции, пак по стандартния ред. Говорим си с домакина, който чака бебе. Колко време трябва за среща с гинеколог? А, сега както е бременна жена ми, до два дни ако не е спешно, ако е спешно до 15 минути в болницата. А ако не е бременна? Ами тогава може да се затегне, до седмица, но не повече! Ела ми, ела ми, на мен ми трябват от шест до осем месеца с препоръка от личния ми лекар. (Верно, не съм бременна
).
Клиниката е част от голяма организация, която предоставя също настаняване, превоз, билети за цирк, достъп до други доктори, физиотерапия, разходки, абе каквото ти дойде наум, "все прихоти за ваши деньги". Както разбираш, тези пари остават в Беларус. Все ще се излъже медицинско туристо да си купи я дървена мечка, я кожено палто, я нова чанта, я лекарства за запас, я набор рисувани лъжици. А и требе да яде през времето на пребиваването си, ресторанти под път и над път. Пак всичките пари остават в Беларус.
Някъде четох, че годишно през беларуската медицинска система минават 600 хиляди медицински туристи. Всички на практика ги кара Белавия. Това са милион и двеста хиляди самолетни билета за начало. Нататък смятай таксита, посрещачи, настаняване, манджа, сувенири, посещения на театри, кина, циркове, казина, магазини. И това преди да са стигнали до докторите. А докторите си знаят работата, ще посъветват какво ОЩЕ би било добре да се направи, провери, закрепи. Скоростта на работа на лабораториите и тестовете дават възможност за много екстри дори при извънредно кратко посещение. Това Е индустрия и сериозно предполагам, че организаторите й са милионери най-малко. Държавата гледа да не пречи в никакъв случай. И визовите закони са направени за краткосрочни посещения безпроблемно, и летището говори на всички езици, на които ти требе, и милицията няма проблеми със скоротечната регистрация. Така се пълни бюджет, тихо, кротко и без шум и паника.