имам желание, някой гласувал за ИТН да каже тук, какво е очаквал от тази партия?
ама не вярвам да се случи
да кажа и една ерес
големите очаквания, с които се натоварва служебното правителство, са сходни с тези, че ИТН ще изчегърта ГЕРБ, или ,че партия на Радев е панацеята
еднозначна панацея в момента няма
но нека да кажа за служебното правителство
не харесвам никак министрите Рашков и Кацаров, намирам ги за арогантни политици, подобни на Борисов
но все пак не разбирам много от тяхната работа
от работата на всенародните любимци Василев и Петков обаче, поназнайвам малко
много съм озадачена, как обясниха бюджетния излишък, спрели да проверяват фризьорките и се насочили към големи дружества
ама чакайте, те са министри от два месеца и половина!
кога назначиха проверките, кога се извършиха тези проверки, кога изтече времето за обжалване, кога влязоха в сила ревизионните актове, кога се извършиха изпълнителни действия, кога потекоха пари към бюджета?
може би само като чуха, че ще бъдат проверявани, дружествата започнаха да внасят двойно, или какво?
тридесетина години съм прекарала в корпоративната глутница и знам,че това е невъзможно, не става така
има някаква врътка тук, освен тази с МРРБ, някакво рекламно превъртане , ще дойде време да го разберем
тук искам да съобщя, че харесвам министър Петков, красив е, с добро и ведро поведение, по един ретро начин, аз такива мъже харесвам