Ловки- пълната лавица не значи че е произведено у нас.Отделна тема как наличието на "капитал" премахна "относителните предимства" и в момента просто няма бг месо у нас- освен за опитване.Сухата река не е България.Нито разходката до морето по магистралата.Има някакви надежди-май напоследък става изгодно овцевъдството при изкупната цена на овчето мляко, но при 1,60изкупна кашкавала в магазинската мрежа трябва да е 48 лв(отчитайки че кравето е 0,50 за литър, а приемлив започва от 16 лв.)-което е пак да го опиташ
Абе ти май верно нещо, а?
Забрави ли, че имам Тъща в Харманли, и че всяка Коледа ми пащат по половин прасе, което е отгледано къде, сигурно в Одрин, м?
Или пък агнешкото, което Тъщата купува от едни местни турци вече 20 години, то сигурно идва от Оукланд?
Или пък колбасите на Рони от Харманли, питай команчи за тех, сигурно с ирландско месо ги пълнят?
А доматите от с. Бисер или от Българин, питай команчи и за тях и за женицата, която ги продава на площадчето.
Лубениците от Любимец, които карат на тъста с пикап, след като ги е избрал лично, сигурно са от Кавала, че е близко?
Или пък гроздето за ракията на тъста - лозето, от което е брано, се вижда от прозорците на апартаманта им, но сигурно е македонско?
Тва черногледците сте голема работа, да знаеш...