0 Потребители и 377 Гости преглежда(т) тази тема.
ми почвай да събираш.Другарят Свиленов нещо май ляво го играе.
Не бъди сигурен.Не е ясно "Алтернатива за Германия" къде вирее, не вярвам на официози.
Паркингите на АМ „Струма” в района на Сандански са затворени от няколко седмици. Те са оградени с ленти и знаци и никой няма право да влиза вътре. Най-много страдат шофьорите на тежкотоварните камиони, които няма къде да спират нито за почивки, нито за спешни ремонти, каквито често се налагат.Затворен, паркингът не може да се използва и при форсмажорни обстоятелства. Това налага паркиране буквално на магистралата, което създава реални предпоставки за инциденти.
Съветът от АПИ към шофьорите е да спират за почивки на крайпътни търговски обекти и бензиностанции. Кога паркингите ще заработят отново - не е ясно.
Чакай да помисля за антипод - Начи неженен /пидал го пиши/, нерешителен, /жмулю/, обединител на необединяемото /уишфул тинкинг/...
Тошко по ръст го докарваше, но с космения покров пак греда.
щял да бъде пълен антипод на Радев и обединител на нацията.
Пропускаш бундесфера.
От обвиненията, че е гламав военен (фатмак) Президентът днес е заподозрян в световен заговор с Козяк. Което си е признание.Истината е, че самотният юмрук на Президента отдавна е фактор, на който хората се надяват и пре-надяват. Преди беше трудно да се каже, каквото и да е добро за него - сега безмълвно работа му се одобрява дори от журналистите, назначавани лично от ББ...Но пък е забавно. Голият таралеж обязди задника. Дай боже още да продължава.
70 дена до президентските- засега единствен кандидат(двойка с Йотова) е Радев.Макар че не е ясно "граждански комитет(за национално спасение -по латинообразец се нарича Хунта)или партия или партии ще го издигне?Толкова има и до парламентарните- недостатъчно за "президентска партия" с Петков- а и Радев едва ли ще даде зелена светлина за "проекта" преди самите избори.
Чета, че според Дуловската госпожа кандидатът на ГЕРБ за президент щял да бъде пълен антипод на Радев и обединител на нацията.Замислих се. Значи със сигурност не ходи на опера.
Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) е уведомена за изтеглянето и от българския пазар на сладолед,
Александрина Пендачанска?Ама вече е заета.
Александър Симов: Маските паднаха, ето защо притискаха Нинова да се откаже от третия мандат
Казах НЕ ходи на опера.
https://glasove.com/categories/novini/news/aleksandr-simov-maskite-padnakha-eto-zashcho-pritiskakha-ninova-da-se-otkazhe-ot-tretiya-mandatПази боже от амбициозени глупаци!С такива "крепители" на Нинова врагове не и трябват.
И с дискаунт за количество пак не се връзва.
Да се борави с ЕЖК е тъпо.Moже да е тъпо, но досега в България така се работи. Няма логика сега да го отхвърлим с лека ръка. Второ, това е доста необичайно, за да бъде измислено. Съмнително е да се измисли точно такава интрига. Може да е леко преувеличено, но не е невъзможно. Да хвърлиш такива обвинения без доказателства...
Ама нее, аз така го разбрах, че не по 500К, а цялата стока трябвало да се достави за толкова.Демек, по около 13К за чалгарския депутат!Ми обидно си е!
500 к плус министерство, персонална оферта, но славчовото експертче отказало. Парите - лесно, министерствата не стигат
500 к не изглежда толкова много на фона на два милиарда за "усвояване" сега и още няколко милиарда от този сорт догодина. След това - беж по топлите страни, а тарикатчетата андрешковци да се оправят с колата в блатото както искат.
Абе по логично ми се види Тошко пак да е спал на мокри чаршафи, а застудяТошко ми е безразличен, но на Татянко за нищо не вервам. Той е по-голем лъжец от барон Мюнхаузен и Тартарен Тарасконски зети заедно.
ЦитатАлександър Симов: Маските паднаха, ето защо притискаха Нинова да се откаже от третия мандатhttps://glasove.com/categories/novini/news/aleksandr-simov-maskite-padnakha-eto-zashcho-pritiskakha-ninova-da-se-otkazhe-ot-tretiya-mandatПази боже от амбициозени глупаци!С такива "крепители" на Нинова врагове не и трябват.
Всъщност блатото е едно от малкото останали американски производства нещо с което се се славили "Made in USA". Малко инженериг, след това местен хумус се кара в тамошните фабрики, обработва се и се връща, в съчетание с местните нрави да се препикава всичко резултатите са уникални.
Недей така. Тоя капут е любимец на Асол.
Не го знам чий любимец е, ама ако е повярвял на уйдурмъта на Тошко Незнамкйси, наистина ще излезе голем капут.
Ако наистина се правят опити не само да бъде създаван нов проект, а да бъдат откъсвани наши структури, това ще срещне отпор.
Др. Вигенин...За кого ли е това послание?
А, Бонго, едва съм те дочакал, чак си забрайх въпроса, но ка рече капут, та се сетих - жив да си!Та ся верно ли Ристю ше полегне на мутричките, ако нема чалъм Боцю да го опъва, или е неккъф лапсус тва?