И какво очакваш като отговор? Напълно е възможно информацията да е вярна. Ако има нещо незаконно, съд-присъда-изпълнение на присъда. Доколкото знам, вземането на аванси не е незаконно, изисква се обезпечение и авансът се приспада по определена схема.
...тъй де, къде са обезпеченията на авансовите плащания? Защо НиколайН и Петь А не са ги изискали, а?
А за комитова имам пълни доказателства (годни и пред съд), че няколко от нещата, които непрекъснато повтаря са откровени лъжи, при друга част става въпрос за опити за лъжливи внушения с представяне по измамен начин на изкривена действителност, а има и верни неща, за да не изглежда всичко съвсем бутафорно.
...би ли посочил едно невярно твърдение, годно за съд? Благодаря.
А за ЗУТ и фидиците най-дружески бих те посъветвал да не опитваш с тях прехрана. От счетоводство май разбираш, та можеш да си опресниш какво е да имаш фактурирано и сертифицирано плащане. Хинт, преди фактурирането се подписват разни протоколчета, съставени на основата на разни актове, подписвани от доста участници.
...не ме съветвай, 20+ години възлагам и плащам с чужди пари ... не се връткай като магистралка - има подписан договор за лизинг и доставка на суровини, преведен аванс (без т.н. repayment bank guarantee или други обезпечения) и толкоз, няма актувани и фактурирани действително извършени строителни работи ... аз посочих наредбата за протоколите, които се подписват в процеса на строителството и попитах кой ги подписва, има ли независим строителен надзор (очевидно няма), кой му плаща - наемодателя, той и строител или "Автомагистрали"?
Попитах кой е подписвал (ако изобщо съществуват) протоколите, свързани със строителните работи, които са барем половин дузина и няма как да са подписвани от "Автоматистрали", защото биха били документи с невярно съдържание ...
Очевидно си се плъзнал около този тип дейности, толкоз, плувай, както вика Бъди.