Абе Анонимус - тлее надежда у мен, че все още има такива хора, аз бих ги нарекъл герои, макар, че би трябвало да бъдат просто ХОРА!
Преди някой друг пост предрекох на Асол, че ще я нябият някъде. Ето, тя също, по това което разказва е свършила своята работа - светнала е /може би/ в мрака на междуушието на трима безхаберници.
Може би и на още някой друг в мотрисата на метрото.
Днес гледах и пуснах тук работата на една френска журалистка, радва ме и здравият разум и обективността на един от тук пишещите зад локвата - няма да го назова, заради "демократичните" ни методи, както и на други колеги, юзъри и дори цели медии като "Гласове", които, не мога да повярвам на себе си - до вчера презирах!
Фактически, ние сме жертви на тотална информационна атака от същите тия, които дуднат за демокрация, свобода на словото и т.н.
Арогантността им стига до там, че се жалват, че нямало защита от путинофилските тролове и това го дуднеше един по Дарик, който ни един аргумент нямаше в простотията си, освен клишетата за свободния свят...демокрацията...азиатщината...ноооо...искаше защита!
Т.е. да е сам!
Последна инстанция!
Самата истина!
Неговата, друга няма!
Споменах ли нещо, че искаше демократичност?
Е, във случая, поне според мен, демокрацията изисква само едно - да се лиши от такива "демократи" като този.
За да оцелее като такава.
Иначе, не съм против да има и такива твари - нека ги има, даже и Бодуровица бих оставил, разнообразието било солта на земята, ноооо- дотолкова, доколкото на земята и е нужна сол!
Само сол - унищожение на всичко живо, никакъв шанс да оцелее - не ли?