Тук говорим ЕДИНСТВЕНО за Турция – с България и самата Турция като ЮГОИЗТОЧЕН ФРОНТ на НАТО.
И за нищо друго от това, с което си натъпкал коментара си и което няма НИЩО ОБЩО точно с тоя ФРОНТ ...
Югозиточната групировка , не са само Турция и България , защо лъжете ..
Тука е и румънската войска, и албанските войни, и храбрите северно македонци , и гърците ..
Не ви се иска да ги споменавате?
А иначе ВСИЧКО което съм писал има общо с дереджето при югоизточните НАТОвци ..
Знаеш ли, колко нарушения на гръцкото въздушно пространство имаше в последните месеци?
Точно 43 имаше Джиджик!
Не , не от руски самолети ..
А инцидентите, покрай Кипър? И те не са с руснаци ..
И прави сметка, колко са устойчиви и боеготовни войските на южното, нашето направление и колко им е боеспособността .. ми те батальоните, не дай Боже да стане такава ситуация, ама ще се изпозастрелят едни-други
Та така, Джиджик .. сядай, напъни си мозъчето за албанците, северомакедонците, гърците, турците, унгарците, румънците , па мисли .. и чак след това викай:
"..Дружно братя българи, с нас Турция е в мир и бой! Просто Киро днеска води, нашият победен строй .. "
Помисли, реално какво ще е поведението на войските в бойна обстановка , когат са събрани заедно ..
Помисли, доколко е предсказуемо поведението на твоята Турция .. дали ще е верен съюзник на САЩ ?
Седни, прочети каквото съм ти написал, па помисли ..