Този ли Стефан Янев?
А този ли Костадин Костадинов?!?
Костадин Костадинов става премиер до 2 години, Русия се завръща у нас с гръм и трясък!
Cxeмaтa, пo ĸoятo Pycия мoжe дa ce зaвъpнe в Бългapия c гpъм и тpяcъĸ, e пpocтa. Щe ce тъpcи пoпyляpнa пapтия, ĸoятo дa e c pycoфилcĸи нaчeнĸи и щe ce инвecтиpa в нeя.
CAЩ caми щe oтcтъпят Бaлĸaнитe и Изтoчнa Eвpoпa нa Pycия в знaĸ нa бeзпoмoщнocт дa й ce пpoтивoпocтaвят във вoeннo-тexничecĸo oтнoшeниe.
https://paralel42.com/9088/kostadin-kostadinov/
Опазил ни Господ!!!
Джиджик, то не става само с молитви към Господ!
Нали говорихме, за активна, целенасочена работа .. и по форуми и навред !
Ей го Костадинов, как атакува Просто Киро:
8.03.2022 г. — Костадинов: Има алангле, има ангро, но дума алангро има само в речника на Кирил Петков ..Също и за Курулация и за Диаспора ..
Ти хитро го беше измислила - ФИГУРАТИВНА УПОТРЕБА!
С фигуративност - таз сила нова - животът си ти поднови ..
Въз основа на което думичката "диаспора" да започне да се употребява и ФИГУРАТИВНО, а не само в буквалното ѝ значение!
Капиш?!?
Сapisco !
Съгласен съм с тебе на 100% !
Въвеждаме мощна фигуративна употреба на "куролация", "диаспора" и "алангро", бием по Костадинов и заставаме зад Просто Киро!
Абсолютно спешно е термините "ДИАСПОРА", "КУРУЛАЦИЯ" и "АЛАНГРО" да започнат , час по-скоро да се употребяват от широката евроатлантическа общественост и ФИГУРАТИВНО , а не само в буквалното и така да добият гражданственост ..
И нали ти си ни господар на словото - филолог!
Руска филология!
Ми тургнахме те тебе отговорник, по фигуративна употреба на курулация и алангро, та ей така да бием по Костадинов ..!
Ми аре, действай по евроатлантически задачи , стига си се хилила с теа емотикони ..!
Лозето не ще молитва!
Днеска на колко курулации си из форумите?
За да си изпълниш дълга, по отношение на въвеждане на фигуративна употреба на термините на Кирил Петков трябва да не се спираш на по-малко от 10 КУРУЛАЦИИ!
И поне 7-8 АЛАНГРО!
Иначе те не признавам, за евроатлантик и борец с Путин , па ако ще по цял ден да се смееш безспир на смешките на Маестро..
Работа трябва, работа!