66,
искаш ли точно да ти обясня, с числа - примерни, специално за пенсиите как и що е?
Нарочно не се насочих натам, за да не пригласям на мутрата на лъжите - може и да не си ги чул.
До края на годината, ако за приемането промяната на пенсиите се оформят около 1.6 млрд., два пъти повече отиват за компенсации на - деца, семейства, социално слаби граждани, разни стинки за компенсация повишение на горива, електро и газ, на намаляване или махане ДДС за хляба напр. - на физически лица, не на фирми!!! и естествено, има една малка част за компенсация на фирмички, които напр. ни правят хляба, щото голяма част от производството е енергия.
Как мислиш - дали ще разберат всички тези хорица апелите да се махат някакви простокирчовци, преди да са свършили това, което обещаваха още преди месеци, че ще стане през актуализацията на бюджета.
А тогава нямаше още война и криза. А сега?
Питам открито и тук - кажете ми една причина, ЕДНА!!!, какво пречеше учиндолците да изчакат 3 /три/ седмици, за да се приемат актуализацията на бюджета и тогава да се правят на мъже? И пак да са първи във ритането на столчето на бесения?
Какво - по малко мъже ли щяха да изглеждат или някой щеше да ги изпревари?
Или през тези три седмици ще се случат непоправими други неща - като признаването правото на Македония???
Или ще обявим война на Русия?
Че това, че отива там наше оръжие те си го знаят още от началото на войната, какво щеше да стане повече?
...
Моя версия - учиндолеца има да връща пари.
Мноооого пари, които го крепяха със скапаното си шоу да стои по два часа в праймтайма на телевизиите.
Може би с тези пари е започнал, а може вече и да ги е върнал, но мафията действа така - веднъж цунеш ли се с нея - до гроб е!
Това - последното да се счита за моите 5 стинки в общата еуфория за изритването на Киро /за което и аз съм абцелютно - ЗА/.
Но не сега.
Не точно сега.