Не слушам музика, освен старите парчета на динозаврите от миналия век.
Орис!
Не ги слушам вече. Намразих ги подобно поговорката: "- Покрай Илия, се намразва св. Илия!"
За Добруджа се извършва огромно престъпление срещу природа, държава, народ!!! Един ден ще има екзекуции заради това, стига виновните да бъдат хванати овреме. Написах там:
Eisblock - "Това е тежко екологично ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу ЖИТНИЦАТА на България!" 06 Юли 2022 18:48ч. За жалост САЩисаните назначенци са се развихрили по целият диапазон на немислими престъпления срещу народа, държавата, бъдещето! Не може съставите в съда да не са в състояние да прочетат, видят и научат - да се консултират от истински независими специалисти до какво води добивът за шистов газ! Унищожаване на плодородна земя и водата!
Колкото до Вярата, църквата си е изиграла ролята, но може още да помогне. Става дума за БПЦ. Спомнете си борбите 'и. Светицата е написала опусите си точно. Без вяра, човек клечка в бурно море. И не е речено да бъде фанатичен следовник на някаква религия.
Религията подсигурява общ фундамент на даден народ, да спазва определени правила, насоки етика, обичай, ако щете. Вземете и ги унищожете, ликвидирайте националното възпитание, обичай, дух и ще имате това, което в момента вече е България! Уважавам БПЦ именно заради тези неща. Отделните шугави овце не могат да ни накарат да мразим Стадото!
Имам своята опитност с ВЯРАТА и ми е отговаряно за да мина през Стърнищата в живота ми. Как ще Го облечете, в какъв образ ще се вгледаме, за да видим и приемем Трансцендентното, извора на Живота, е без значение. Но Ръката МУ ме е извеждала не веднъж от фатални ситуации!
Затуй не се срамувам, но и не се гордея помпозно, че съм християнин и вярващ. Амин!