Защо събориха скрижалите ?
Сам съм изненадан. Отписал съм Задлоквието като място от където може да изскочи нещо положително за света. Явно е обаче, че не всички там са се предали. И смисъла на акта е, че <
вие си въобразявате "победа", а тя ви се изплъзва>. Вероятно има вече организирана група за целенасочени действия, за съпротива и тя отправи публично предизвикателство на това ниво - ниво далеч над нивото на 80%-ници. Все още не вярвам на приказките от години насам на Дейвид Уйлкок, как имало цял заговор, мощни организации на "борците срещу статуквото"...
Нали бе казано, че ако една от трите велики сили не подкрепи новият Обществено-икономически-политически строй, той няма да се утвърди - ще рухне. Става дума за диалектическата последователност на 4-те основни форми, които се движат по оста на времето и щели да се повтарят циклично. Всеки път на базата на нов, по-високо технологично ниво. Но до сега имаше, а и сме свидетели на избързвания и прескачания. Значи, последователността не е закотвена, вероятно и формата не е...
Има нещо друго. И това са гигантските измами за, с и около всичко което ни заобикаля. Ако "Матрицата" с някакво приближение е действителност, то тогава има обяснение за несъвпаденията на утвърдената парадигма в науката, историята, геология, хронология, произход на човека и т.н. Но нищо не се вързва, дори не и канавата на физикалната действителност...
Мисля си, че в това е заровено кучето. А всичко останало на показ и приказ, е само завесата пред сцената. Но дали ще доживеем да видим и чуем Разкритието/Разкритията, това не знам. Знам само, че сме яко лъгани от синковците.
Тези - от Задкулисието.