В анкетата на Бепе изразих съмнение, че Радев ще даде мандат на корнелъ и сгреших.
Всъщност, кой да ни каже, това потупване по рамото ли е или гавра с труп?
Анкетата не бе моя, аз само изразих мнение.
Сега само ще изкажа мнение, лично и без да съм чел някъде дали третият мандат е бил даден.
Дали има задни мисли и какви са те, ако ги има- не е мой проблем.
Мисля, че ако има въобще някой, който може да впрегне в една каруца орел, рак и щука, това е БСПили ако ви е по на изгода - Корнелия.
Не коментирам шансове, не коментирам краен резултат от такова упражнение, питам се трябва ли ни парламент и си отговарям с ДА.
За да приемат ония прословути 22 закона.
Ако има парламент, трябва да има и правителство, как Корнелия ще си изиграе картите - предстои да видим.
Всички ще видим и от това зависи живуркането на всички, не приемам тъпи подмятания от сорта - а ся да ги видим комунетата.
Такова злорадстване ни излиза през едно и също място, само че на някой им е и кеф, а кои са тези - знаем как се наричат.
И ще си позволя да изразя предпочитан вариант - по скоро експертно правителство, с лимитиран хоризонт, ясни приоритети и отговорности.
Няма да се аргументирам повече, но за мен пробният идиот вече утвърди предпочитанията ми.
Щяло било за ГРОБ да е добре но за БГ - зле.
Да видим!