Чувам, че след активното мероприятие на гробарите, Учиндолският е казал "баста", без да го е еня, че без шеф на КЕВР и без парламент,
милион и триста хиляди пенсионери с ниски пенсии ще бъдат жестоко засегнати от неприетите две тарифи за разход на енергия, същото за около половин милион явни или скрити безработни,същото за неизвестен брой хора с увреждания същото въобще за около 45% ( цитирам по памет) хора под линията на бедност в БГ според синдикатите.
Да вметна само,че не спадам към никоя от цитираните групи,че ще ми е неудобно да отклонявам пороят от предложения да ми пратят 50 лева, че да млъкна.
Това направи учиндолецът.
ОК. Отива се на избори.
Бих си позволил да пожелая на учиндолеца и не само, след като поставя егото си най напред и затрива мижитуркащия животец на около два и кусур милиона, все пак българи, да мре и той бааавно от нещастната висота на купчината си безполезни за решаването на проблемите си пари, която го прави уж независим. Да, независим е от причините за тегобите на изброените но в такива моменти, да си призная, аз атеистът, си мисля, че може и да има Господ.