Олде, можеш да ме пратиш, където си искаш, но ти настояваше това правителство да остане заради парите на пенсионерите и нам си още какво. Ако не приемаш това за защита, не знам какво е защита.
Или си ги защитавал с отвращение, а това не е защита, а е самозащита?
И ти отвори дума за вибрациите и струнната теория, рекох да ти вляза в тона, че да ме разбереш по-лесно.
Само за да знаеш, приемам ти изсулването като последно, щото задният ти ход работи прилично. Но за последно подминавам тълкуването на това, което пиша, щото пища това, което мисля и то означава това и само това, което съм написал.
Като и ако съм писал, че някой си трябва да остане за да се свърши някаква работа , озвачава само това, че и добре да се свърщи тази работа и това е само мое мнение. За необходимостта от работата и по никой начин не значи, че защитавам простотиите на този, който е длъжен да я свърши.
Примерче, като сазвам, че Гешев трябва да свърши това, а не Рашков, нито защитавам Гещев, нито недолюбвам Рашков.
И не ме въвличай в спорове дали за пенсионерите и "не знам си какво още там", щото на пенсионерте майната им вече трийсе години , та можеШЕ и до всеки от сегашните непенсионери да достигне, ако не бе пет годишното настояване на БСП, включая и Корнелата. Никой друг!
Дали ще се намери ПАК някой да го обяви за "защита' и д им из иза ми се изцепи, че ще ми прати 50 лева?
Надявам се не.
Поне щото шибаните пенции са два милиона и поне половината от тях са строили това, от което други папат сега. Не бих желал и опониране за бонусите за ученици, деца в неравностойно положение, помощите...ама да, газа, ооо за газа единствено БСП и в частност Нинова е виновна!
Що?
Че не фърлила къч на правителството!
Миличките ми опоненти.
Ми то простокирото го реши еднолично и къча щеше да е просто фитнес, не би променил нищо, нииштичко!
А, ама оръжието за Укрите...пардон, на нас какво ни било ясно, ниищичко не важи при вземане лешения в МС!
Пак къч?
Пак същото, че и в повече, щото и калитковците и турците са ЗА!
Дипломатите? Пак къч?
Пак същото.
Ама ако имало първи къч, нямало да има золуми от следващите.
Мили съфорумници, не съм изкушен в политиката, но вероятно и там, както в доста други сфери които се управляват, решениятя се основават на факти ,а не предположения или форумни "ама нали ви казах , че така ще стане".
Казали сте го, ама тук, не там, където отговорно се в земат решения...
Спирам, щот се мъча от дребния шрифт, а и ви стигат толкова "аргументи" кого и кои "защитавам".