...многословие и словоблудство, оправяйте се сам. сега по същество:
Не може един истински комунист да не иска да излезем от NAziTO и ЕС. Следователно Вие не сте комунист. Точка
.....
Аз не определям кой какъв е, а какъв не е! Т.е. по въпроса, че не сте истински комунист, възражения нямате, какво виждам. И правилно. Не можете и да имате.
...до сега не съм отговарял на подобни Ваши словоблудства, няма да отговоря и сега - препоръчвам в агитационната си работа да подобрите българския си език - коварно многозначен и неясен сте.
.....Не ги изоставям – ако се явят на изборите, пак ще гласувам за тях вместо за Възраждане. Но вече май не могат да се регистрират за избори, уви. Напуснах ПБК, защото точно тогава ми беше жизнено важно да се съсредоточа върху нещо, от което зависеше оставането ми на работа, от което пък зависеше издръжката на семейството ми.
...`ми хубаво,
напускате комунистическа партия за да останете на работа, човещинка, разбираемо е, но изводите са ясни, няма да цитирам Ботев ... не се засягайте за определението, което съм дал за Вас, вярно е.
А Вие какъв сте, че ще ми държите сметка за това? Видя се, че комунист не сте. Какъв сте вие тогава всъщност? Хайде, самоопределете се, да видим!
...какъв съм, какво съм, съм го написал отдавна, не съм напускал партията, към която съм се присъединил преди 45 години - за разлика от Вас - четете, то сляпото окато прави, квалификациите Ви не ме интересуват,
Значи аз не мога да определям кой какъв е, а Вие можете, и то не само да определяте, но и да раздавате квалификации и обиди наляво и надясно? Интересно защо?!
Малкият, просто ме предизвика, виждам, че истината боли (и се потвърждава) > напуснах ПКБ защото ... агитирам за и подкрепям Костадинов, но пак ще гласувам за ПКБ ако... изобщо, голяма каша.
Всъщност изобщо не сте обяснили тезата си. Пишете само, че не можем да излезем от NAziTO и ЕС и с това пречите на другите да го правят. Не виждате ли, че вредите на България по този начин, като я обезверявате, че може да се отърве от лапите им? В колко протеста срещу NAziTO и ЕС сте участеали всъщност?
За последно - ще Ви я кажа пак и накратко:
- матрите "Вън от НАТО" и "Вън от ЕС"
сега, в този момент са вредни, отклоняват вниманието на всички - на избиратели, политици, партийни апаратчици - от важните неща за народа даже за съответната партия.
Ако смятате, че така вредя на народа си, Ваша работа.
- Ясно съм написал, че можем да излезнем от двете организации, но на каква цена, и трябва ли да я плащаме сега, в този момент. Заявил съм позицията си - в този момент не трябва и не можем да я платим.
- Ако Вие - "комунистите" и патриотите - сте за заплащането на тази цена сега (след референдума, който обещавате) заявето го на избирателите ...
- Показаха ни - Орбан, Ердоан, някои други - че е възможно в рамките на организациите, в които членуваме, по-добре да се отстояват националните интереси.
~~~~~~~~
Повече няма да има разяснения.
Успех, бивши комунисте, дано поне кариерно да се развивате добре, все пак издръжката .... мен не ме мислете, аз съм скучаещ пенсионер с ДУК.