“We have been conducting the largest elections in the world every time with great credibility,”...
Voting in India is conducted by electronic voting machines or EVM, which was first introduced in 1982. More than 2.3 million EVMs will be used in 2019 elections as compared with 1.8 million ones in 2014...In the current elections, Voter Verifiable Paper Audit Trail (VVPAT) machines will be used along with EVMs at all polling stations after opposition parties questioned the EVMs’ accuracy. The VVPAT allows the voter to cross-check the votes.
https://www.aljazeera.com/news/2019/4/11/india-elections-all-you-need-to-know
Понеже ми стана любопитно на фона на унилата ни родна картина.
Имат и картинки за различните партии, отчитайки, че писаното не е всекиму по силите.
Слонче наляво, слонче надясно, метличка - мен най ми харесва вентилаторчето:
Някои от символите са ми известни, други не.
Да се пробвам, с уговорката, че в Индия може да имат и друго значение.
Но в глобалният свят нещата почти се припокриват.
лотос - мисля че беше символ на Датуна. Процветание и единна съдба на човечестото
длан- исмаилити. Ага Хан
слон - символ на републиканците в САЩ. В Индия би имало и друго значение. Предполагам дясна политика.
метла - може би чиста природа
Отново някакво цветенце
раковина - символ на малтийският орден, хоспиталиерите
сърп и чук - крилото в Дем. партия в САЩ, оглавявано от Х.Клинтън, Камала Харис, Нанси Пелоси
фенер - правим асоциация със светлина, илюминати, може би и просветители
Дом - не знам. може би строителите, зидарите
листенца - зелена партия
изгряващо слънце - япония, слънцето - така както е нарисувано, е точно същото на плаща на главата на англиканската църква, и нейната структура за влияние, името на която ти не долюбваш
часовник - швейцарски банки
везни - английска правова система
Велосипедки - китайско процъфтяване
вентилатор - сигурно имат пред вид пресата, и онова, хвърлено върху вентилатора. Преса определено.