Абе да няма нещо в тази Партия, че един след друг се явяват месии, свеждат мнения до нас, идеалните глупаци и примати, после се връцват като ощипани моми, ама не виенчанки!
Освен това се чувствам обидена за приказките под шипковия храст, Ушко и Зъбчо си бяха много готини!
Тва е лично мнение и по никакъв начин не ангажира Партията ми. Да не би случайно да си мислиш, че след като почти 20 години пиша по форуми, неква партия ще ми определя личното мнение? За половин век не се е намерил дори един човек, изключая родителите ми и то не съвсем, който да е в състояние да ми въздейства. Що си мислиш, че като разбра преди повече от година, че съм станала член на БСП, можеш да ме хапеш на тази основа? Тва е мноо елементарен и отчаян похват...
п. п. В тази партия съм, защото смятам, че на местния ни политически пазар е единствената, чийто фокус е в хората, а не в бизнеса и пАрето. Щото то не е космическа наука - хората са най- важни! Тва, 67, е моята жизнена философия - най-важното нещо са людите!!! Няма нищо по-ценно от човешкия ресурс, да го напиша за пореден път, този път на брюкселски език, белким го вържете