0 Потребители и 15 Гости преглежда(т) тази тема.
, а наскоро Харалан Александров каза следното:
https://m.offnews.bg/news/Izbori_18760/Predveshtanite-120-hil-glasa-ot-Turtciia-za-DPS-se-okazaha-6610_755550.html:
Предвещаните 120,000 гласа от Турция за ДПС се оказаха 6,610
Quote (selected)Цитат на: Джиджи в Днес в 14:51:27 а наскоро Харалан Александров каза следнотоЩе кажа на Харалан следното:И 2000 година изглегдаше, че БСП неминуемо ще дойде на враст и кво? Тогава, неминуемо! И тогава ли "обърна страстта си навътре"Жалко манипулаторче, Харалан!
Цитат на: Джиджи в Днес в 14:51:27 а наскоро Харалан Александров каза следното
Просто и тогава и сега "продуцентите" пробваха един и същ номер.
Точно ти няма кво да казваш на Харалан, щото изобщо няма да те чуе ...
Преди 2-3 дни получих писмо от Софийска градска прокуратура, с което ме уведомяват, че прекратяват делото по повод на мое нападение пред дома ми – на пъпа на "Цариградско шосе", случило се на 28 февруари 1993 година.
Вие кфо искате? Целия ефир за вас? Само, че сте една средна партия и получавате справедливо ефирно време, дори по-голямо от реалната ви тежест в обществото...
Данни към 20:30 на 13.07.2021 г. при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК
джидже, събуди се
Истинското си лице Йончева показа като подкрепи твърдо Истанбулската Конвенция.Айде, това иди-доди. Много свестни хора не могат да се ориентират в тая конвенция и продължават да си мислят, че е за защита на жените. Полезни идиоти, така да се каже. Но политическите ѝ изказвания са неприемливи. А тя дори не е член на БСП, а е гражданска квота.
Добре, де ...Ф такъф случай го приеми като "приятно вспомнить" And, excuse my Russian ...
Новата звезда обаче е Нойзи.Той е специалист по всичко.От политика, през култура до футбол.Следя го с интерес. Все пак "див англофил", както сам се определи...
Нойзи: Това не са избори, това е концерт на Славиhttps://www.youtube.com/watch?v=ga0NTv5I7fg
Новата звезда обаче е Нойзи.Той е специалист по всичко.От политика, през култура до футбол.Следя го с интерес.Все пак "див англофил", както сам се определи...
''Объркана страна, объркан народ.'' Добре бе, да му се не види, нали бяхме втората след чадата израилеви най-интелигентна нация в света?! Как така ни опростачиха за има-няма 30 години Разбирам циганите които гласуват за когото им платят. Леви, десни, няма значение, социалът и мизерията циганска не секват, ми поне по избори да дават кинти отгоре.
Ако бихме били нормална държава, при управлявало 12 години ''дясно'' правителство, ''лявата'' БСП сега трябваше да умува кабинет доминиран от нея в коалиция с МаяМ и евентуално ИТН. Наши милости - в опозиция, щот' десни. ДА, ама НЕ. После що не съм харесвала Корнелия. Ами да прибереш под крилото на партията майка 18 леви партии и коалиции и едва, едва да додрапаш до трето място, с по-малко от процент разлика пред голямоградска ''бутикова'' десница си е за бой, не за харесване.
... Ами да прибереш под крилото на партията майка 18 леви партии и коалиции и едва, едва да додрапаш до трето място, с по-малко от процент разлика пред голямоградска ''бутикова'' десница си е за бой, не за харесване.
И защо обраха точно нас, а не чехи, поляци, словени, словаци, литовци, латвийци, естонци, хървати...Румънците няма изобщо да ги споменавам. Обидно ни беше, че сме в един кюп за НАТО и ЕС, а здраво дръпнаха.
Ами да прибереш под крилото на партията майка 18 леви партии и коалиции и едва, едва да додрапаш до трето място, с по-малко от процент разлика пред голямоградска ''бутикова'' десница си е за бой, не за харесване.Oх, ко ма направи, бе! Ти направо ме разплака с тези десни вопли по загубеното ляво. Няма да мога да си допия мастиката.
''Oх, ко ма направи, бе! Ти направо ме разплака с тези десни вопли по загубеното ляво. Няма да мога да си допия мастиката.''За да съществува пълноценно човек, всичко в него трябва да си е на мястото и по възможност здраво. Не, че не могат да ти заменят ляв, или десен крайник с роботизирана протеза, но съгласи се, няма да е същото.
Не зачезва десния, само сменя обувката. :crying_with_laughter-3302:
66, ГЕРБ не е дясна партия. Тя е тайфа сбъркани робинхудовци, които крадат от бедните, за да раздават на всички, следвайки най-вече принципа ''колкото повече, толкова повече'' но не по Мечо Пух.
''Колко са големи тез коалиции -... ''Колко души към днешна дата имат членски карти на ИТН, плащат членски внос, ходят на партийни мероприятия...
Те ще са ви опозиция, ще има плурализъм и коректив, нали? И няма никакво значение дали са с 37 или 47 депутата.
otvrat, ляво и дясно не могат и не трябва да са в коалиция. Иначе къде отиват плурализма на възгледите и опозицията, която е коректив на всяка власт?
Да почнем със "сено" и "овес"?
Бог да ни е на помощ.