а не за благородно изграждане
Благородството умря заедно с последния рицар и тва трябва да е било преди някой и друг век. Дълго време след това се бъркат благородство и аристокрация - нищо общо!
Някаква форма на благородство просъществува по времето на соца, докато се е изграждал темела, но след това не съм забелязвал нищо подобно, никъде!
Няма как да мечтаем за това, най доброто на което можем да се надяваме е прагматизъм и дай Боже достойнство.
Нали забелязвате, че до тук не съм споменал партия или личности?
Сега за тия двамата - не мисля, че са престъпили някаква линия - възползваха се от това, че станаха известни с участието си в правителството и сега са решили, че е тясно за душата им - поздравявам ги с
https://www.google.com/search?q=%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B2+%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%83%D0%B4&rlz=1C1JZAP_enBG880BG880&oq=%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B2+%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%83%D0%B4&aqs=chrome..69i57j46i512j0i22i30.6369j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8Само за илюстрация - първите два куплета
Имаше един – много луд и надут.
Звездата на класа. После каза: "Заминавам,
Тука ми е тясно". Аз го питам: "За къде?"
Той ми вика: "Как къде? Холивуд!" – "Ясно!
"Няма начин да не ме харесат – толкова съм
Хубав, фитнат, сресан.
Ортодонта сложи ми усмивка, грея като мивка.
Надарен съм с хиляди таланти......
Накрая на парчето се вижда и края на "проекта".
И не, не мисля, че ще откъсне нещо от БСП, по скоро от ДБ, освен ако не се споразумеят.
Да са им честити.
И да, трябва от сега да се мисли за след изборите.
Там пък се сещам за друго парче на Вълдобрев - по-полека, по-полека...
Накрая, нищо няма да пострада Радев, най много да му се наложи да ходи на втори тур.
А "напреженията" си мисля, че са повече плод на задъхани курвенски медии - ха дано, ха дано, но и за тях - отново Вълдобрев - по полека, по полека!