според мен радев е вреден за България като цяло.
един неспособен, нискоинтелигентен човечец, изтъкан от злоба, завист и селска тарикатщина, простотия и необоснована мания за величие.
надявам се скоро да бъде издухан тоя вирус от БГ-политическата сцена.
"комфортната" му "популярност" е мираж.
смехотворни са аритметиките, включващи брътвежите на чалгарина кого "щял да подкрепи"
не казвам горното само защото от ден едно ми е неприятен в чисто човешки план - нещо, което и Стефан Данаилов казваше.
бсп обаче е една установена партия, има своите привърженици, не може да бъде игнорирана. Не отива на някое шиле, турено от нея на някакъв пост, да почне да се подиграва с нея.
"герб и боко" почнаха да се изтъркват като опонент, подобно на антикомунизма от ранното седесарство.
само с опоненти и анти-това анти-онова не става нищо.
установени партии са (вече) герб и дпс, това е медицински факт.
форумни паяци 24/7 плетат мрежи с елементарна аритметика, а това едва ли е печеливша (познавателна) стратегия.
наскоро подхвърлих една груба сметка, а Асол днес горе-долу каза почти същото; използвам случая да кажа, че уважавам принципната ѝ позиция.
със сигурност сега паяците ще ревнат "гербаджия" и това ще е поредната им глупост, като се има предвид къде живея от над 25 години.
от другата страна на Земята, ще ми се "кочината" да се "оправи", по който и да било начин. Нека бсп или която и да било друга партия да властва, стига да се стигне до някаква нормализация.