"с цървули по Дивият Запад" е шибана класика,
Всъщност, проблемът е в многообразието Кайзере, което имаме, източното многообразие!
В крайна сметка любимият ми хит на Pink Floyd - another brick in the wall, си е написан за тях си.
https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-UА при нас - тухли колко щеш - единички, двойки, четворки, че и повече, от глина, бетон, кирпичи, със или без слама, изпечени, недоизпечени, от кал... и сичко това съществува, работи живее, движи се, пропада, става пак, развива се, бори се с живота и така поддържа статуса си на ХОРА, преживяващи, оживяващи, оцеляващи, пътуващи връщащи се, но ХОРА!
Не тухли, които с времето са се превърнали в парче инертен материал наместено някъде и треперещо за съществуването си без собствен дом, спестявания, връзки с хора които биха му помогнали ако остане без работа и кредиторите го настъпят, без собствено парче земя, пък била тя и дадена по неккво поредно ПМС и от която поне може да се изхранва, обръгнало на издевателства през последните години - здравни, финансови, образователни, на политици шушумиги, обикновенни некадърници, откровени бандити и вся остальная сволоч и пак оцеляващо!
С Ковид ли ще ни плашат???
Чудят се, що не се ваксинираме - бе айол, че ние сме ваксинирани срещу чудовищни съвременни болести от толкова време, от дъ съ абим?
Проведоха всички възможни експерименти на гърба ни и продължават ли продължават и не мре и не мре тая гад бе!
Какви ли не подлоги използваха и използват и пак и пак има живо останало, че и читаво!
Как да не ни мразят?
С цървули, на запад - ми да, имаме и цървули, а имаме вече и опит да оцеляваме въпреки "цървулите" на запад.
До кога - не знам, успяват се пак да ни намалят с 25-30%, а и да ни опростачат и дали ще продължи - ще видим.
По точно някои ще видят.
И от акъла им ще зависи, какво и докога.