0 Потребители и 132 Гости преглежда(т) тази тема.
Сегашната БСП е най-близко до първообраза - като такава е била замислена и създадена от Благоев.Залитанията към комунизъм са били конюнктурни.У нас идеята за съветски социализъм никога не е била на почит, но сме много добри в имитациите, нещо което и сега показваме имитираме демокрация и европеизъм.
Ми не. На Новия Волен кълват предимно емигрантите.
селянче
Аз винаги съм си бил гражданин на света, ква емиграция
Хм. Бойко в момента агресивно ухажва ДБ-ейците. Дали пак ще прелъже Ицето да му пристане ?
А мен ме вълнува един малко незначителен въпрос - дали Лъчо Мозъка - доказан крадец, насилник, преписвач и любител на дребни лъскави подаръчета ще запише в биографията си 7-мо или 8-мо депутастване...
бсп е висяща у въздуха надстройка
Бе се се каня да те питам - ти запали ли я най-сетне тая фурна в двора си???
Мне още.Временно е Нощен Дом за една от кокошките и един от петлите.Откакто сме кокошкари, дворът е преустроен съобразно техните нужди
пешо, не е гордост, а констатация. аз съм мъж, малко над среден ръст, малко над ср3дната за страната възраст, от 3дна страна гражданин трето, от друга-едва второ поколение. Българин. Това е даденост. факт независещ от мен.Както и гравитацията.
Според екзит-пол, който се върти по бтв (Маркет Линкс): - ПП - 26,5- Герб - 23,5- БСП - 11,9
БТВ и Нова отсвириха пресконференцията на Борисов и си продължиха. БНТ продължават да предават тая мъка.
Приоритети, разбирам.
фокнър има селцето:градът. виж я в световна класика. в края на краищата всяка кралица е потомка на преуспял йандит
Хм. Бойко в момента агресивно ухажва ДБ-ейците.Дали пак ще прелъже Ицето да му пристане ?
Очертава се крупен провал на БСП. Може би са четвърти. Нищо чудно и пети...
И тукашните антиваксъри.
Ха, ха, ха! ДПС - трети. И то преди резулттатите от Турция. Трябва да носят баници на "демократите". Евала, Ристьо!
Мале, паралелното преброяване е некъф малък ужас.Солунските братя дърпат, БСП потъва, а Радев минава 50%...
Солунските братя дърпат, БСП потъва а Радев минава 50%.
Анджък. Ваня Григорова много добре затапи Волгин за това.
Гражданин на света звучи много претенциозно. Кога порасна толко?
Харвардските двама братя. :)
мъките и
Цитат:"Най-популярната сред жените партия е "Продължаваме промяната" с 25%."----------------------------Аз какво ви редах одеве?
Според екзит-пол, който се върти по бтв (Маркет Линкс):- ПП - 26,5- Герб - 23,5
Е, това е сега. До 2-3 месеца и Джиджи ще започне да ги ругае на пиджин инглиш.
Леле... Костадин изпреварил Лозан Панов! Ма квото сам си направиш...
При Фокнър селянинът става гражданин, не обратното. Препрочети .
Нормално. Накрая и аз предпочетох да гласувам за Радев, вместо за него.
"Най-популярната сред жените партия е "Продължаваме промяната" с 25%."
Ето резултатите според маркет линкс
Тва не го разбрах. Как най-популярна, пък с 25%? Впрочем няма ли да има касиране на изборите в Турция? При очевидни масови откровени нарушения.
Quote (selected)Цитат на: Бонго в Днес в 22:35:02 Харвардските двама братя. :)Макс и Мориц.
Цитат на: Бонго в Днес в 22:35:02 Харвардските двама братя. :)
Впрочем няма ли да има касиране на изборите в Турция? При очевидни масови откровени нарушения.
Жал ми е и за Нинова.Това е погром.Некво Ватерло....