Долното е верно. Няма значение кой го казва
"Добре е да нарушим модата, която в последните години е станала водеща при нас, да си изкарваме мръсните ризи пред медиите, да водим битка с фейсбук статуси, да пишем разтърсващи есета. БСП се нуждае от много сериозен разговор и той предстои. Може би ще бъде воден на висок тон, но не медиите са мястото, където той да бъде проведен първо. Има партийни форуми, където да бъде проведен", коментира той и подчерта, че организационното състояние на БСП е плачевно.
Нашите хора са единствените, които не вземат пари за налбюдатели, представители на партията и работят изцяло на доброволни начала. Ако щете и листовки и плакати разнасят. Да не говорим за д-р Х /лека ти пръст, докторе/, който от лични спестявания беше направил календарчетата на решетарката Мая и ги раздаваше из цяла София. А тя му се изхрачи в лицето. Е, е не само в негоото, но човекът почина преди да й види новите премени. И не са една и две маите, а току лъсне некоя нова....ей от тва трябва да се отървем. И, да, а ви го написах преди няколко месеца тук - големият разговор вече трябва да се води. И той ще бъде идеологически..
Докато има еленки, веселки, кирчета и кутевчета аз не мога да казвам на хората - виж ме мен, щото ми казват - ама виждам и тях, и тези ли ви казват какво да правите, като ви излагат всеки ден по телевизиите