0 Потребители и 123 Гости преглежда(т) тази тема.
Отново да подчертая - всякотвое включване, досежно родната политическа кочина, измества закономерния присмех към нея, директно към теб...
Костя К: "Няма да подкрепим правителство, което не отмени всички антиковид мерки".ЗНаех си, че влизането му в НС ще създаде спънки.
Сакралните формули от рода на "традиционни ценности", "защита на българското традиционно семейство", па да не споменаваме за носталгията по отминалия "златен век", с която некои още живеят - всичките тези неща са опознавателни знаци на една консервативна партия.
Ще го преживея някак!
Това ли ви е драмата?
„Все забравям, че си още жив“ – Илън Мъск тролна Бърни Сандърс по повод данъка за милиардерите.
Да. Мястото на такива е не в НС, а в Карлуковската болница.
България навлиза в неолиберално блато. Едно след друго следват: клякане на Македония, режим на тока, мор, безумни цени, третият пол, мигранти и военни лодки в Черно море.
ЗНаех си, че влизането му в НС ще създаде спънки.
БСП: 266,667 гласа 14 ноември 2021 г. 99.51% обработени протоколи. Пълно спихване спрямо 2017 г., примерно.
Тва не е опукване, щото Тиквата спокойно може да си бъде народен представител.
Спънки на какво?На дискриминацията?
Можем ли позна от три опита ще ли бъде?
Антиковид мерките бема да паднат. Ще се втвърдяват.
Тва е баш ядрото...Съгласен. При минус 21 градуса мандрагулките яко са се свили до 0,266 :(
Кампанията на лидера на ДБ в старопрестолния град премина под мотото "Нито един глас" за Пеевски.Титаничната битка между ДБ и ДПС се превърна в политическо самоубийство за лидера на "Да, България", като той загуби шанса за мандат в старата столица.
Копейкин си е втасал. Римейк на Яне. Само дето вместо земеделец е неуспял комита.
Вероятно, но ще се втвърдяват за всички.
Поемането на управлението лично от чичо Сам е чудесна новина
Моля? За какво присламчване на БСП към тези клоуни говоря пък точно аз?
председател на парламентарната Му група - с неговия чар, дар слово, способност да убеждава опонентите си и да громи враговете си става.Пък и няма кой друг - Дариткова я няма, гаубицата се провали, петлетата Биков, Нанков и Радимир не стават, Той ще е.Точка!
Рекорд! 98% за Делян Пеевски и ДПС в с. Бабяк, Белица.
Позитания, не сестра и, е стара курва.
Не е точно така. Прокопиев от доста време играе с две кончета. Ристю го похарчи още преди изборите, но не личеше много. Трябваше да ме слуште мен. Аз имам вътрешна непоносимост към соросоиди....Тва го подушвам в първите 3 секундиЗабележка. Виден соросоид е Йотовата, тази втората от президентската двойка
Сникито
Рекорд! 98% за Делян Пеевски и ДПС в с. Бабяк, Белица.Нормално. :lol:
Това беше опит за майтап.
Стара или дърта, БСП помогна да изритаме Баце.Малко уважение все пак!
Нима?Някога да съм твърдял, че България има капацитета да се управлява сама?Найн, найн, три пъти найн ...
Па да ти кажа, разбирам ги, вложи се адски много в Ицко, ма той бездарен докторант - изеде стипендиите, а резултат йок.
съединихме се в ущърб на великите сили и те го преглътнаха.
Е ся харвардци кат ти кажат че не могат да забранят на Гроб да ги подкрепя в парламента