Само че за мен е много по-лесно да кажа - сбърках,
Тук не става въпрос за плюене в лица и за "сбърках", щото това е силна дума - означава, че тотално се отрича това, което човек е правил, мислил и т.н.
Все един и същ пример давам - човешкото око различава около 256 тона на сивото /то и затва тъй го прилагат при много случаи/.
Демек има приемане или неприемани в барем стотина варианта.
Не приемате Радев, че си прави партия - ами приемете, че не е задължително да е във вреда на БСП и може и да видите и неккви ползи.
Радев работел против БСП - ами може и така да изглежда, а даже може и частично да е така, даже може и заради това резултата от изборите да е такъв какъвто е, но я ми кажи - при тия мръсни хорица в БСП, които така и не се намери време да ги изритате, що да се доверява Радев на 100% на възможностите ви, ами ти, а и Корни сами казвате, че има подмолни пеераси, които си папкат ОП от мутрю, че как да е сигурен човек, че утре няма това да се стовари на главата му?
Как!?
Не го ли чу тази вечер онова льолестото при Цура - веднага се възползва от реченото от Корни да плюе по Радев.
Кво прайм?
Я се постави на мястото на Радев /тук определено ще кажа, че и на него ДМГНЧКМ, заради предното служебно и други още такива реверанси на бодуровски мекерета/ ама на война - като на война бе - един път настъпваш, друг отстъпваш да скъсиш фронта и т.н.
Почнах и аз да плещя глупости може би като един доскорошен корифей по секкви въпроси, ама за друго не се сещам в момента.
На война чувства НЯМА!
Има ли - загинал си!
Прагматизъм, компромиси и помнене!
Гя му дойде времето - ебете им майката безкомпромисно, ама сега ще се разпростирате според чергата си, ако искате да ви има - и ние, булгаристанците покрай вас.
Вие разбирате ли каква отговорност носите?
Игрички, войнички, разправийки...аре стига бе!